Daraverile zilei de 06 martie 2019

Este din nou perioada din an cu declarația unică – Până pe 15 martie 2019 trebuie depusă Declarația Unică de venit, de către persoanele fizice autorizate (PFA), cei care obțin venituri independente, din drepturi de autor sau alte venituri extrasalariale. Puteți descărca Ghidul ANAF pentru depunerea declarației unice, precum și un Calendar fiscal pe anul 2019, realizat de firma de consultanță Accace, pentru a nu rata niciun termen în acest an.

Trump a făcut presiune pentru ca Ivanka să aibă acces la informații clasificate – Preşedintele american Donald Trump a făcut presiuni asupra şefului său de personal şi a unui consilierul al Casei Albe pentru a-i acorda fiicei sale şi consilier personal, Ivanka Trump, accesul la informaţii clasificate împotriva recomandărilor acestora, transmite CNN.

CCR dezbate azi sesizarea lui Iohannis pe buget – Curtea Constituţională va discuta, miercuri, sesizarea formulată de Klaus Iohannis, pe 22 februarie, privind neconstituţionalitate Legii bugetului de stat pe anul 2019. În ziua sesizării, şeful statului a spus că este acesta este „bugetul ruşinii naţionale, nerealist, supraevaluat şi întârziat”.

Lacul Colibița, infestat cu fecale – Lacul Colibița, un loc de poveste din Munţii Călimani, este pe cale să devină o bombă ecologică. Cum în zonă nu există canalizare, proprietarii de pensiuni au improvizat tuburi de scurgere, iar dejecţiile se varsă direct în apă.

Taxe scăzute pentru cazinouri pe insule. Oare fac una și pe insula Lacul Morii? – “Taxe reduse la jumătate pentru cei care fac afaceri pe insule şi grinduri în România, inclusiv cazinouri”. Este propunerea senatorului, Şerban Nicolae, adoptată luni de comisia juridică.

Oare ce trebuie să se întâmple pentru ca Victoraș Micula să ajungă în pușcărie? – S-au derulat scene demne de ”Furios şi Iute” pe străzile din Oradea. Mai mulţi tineri de bani gata printre care s-ar fi numărat şi vestitul Victoraş Micula şi-au dat întâlnire, în centrul oraşului, la volanul unor maşini de lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *