Daraverile zilei de 06 iunie 2019

Care sunt cele mai neprietenoase orașe din lume? – O publicaţie americană a realizat un sondaj pentru a afla care sunt cele mai puţin primitoare oraşe din lume. Conform acesteia, capitala Rusiei ocupă un loc fruntaş.

Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume – Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

CCR a dezincriminat furtul, dacă este făcut pentru o altă persoană, nu pentru tine – Liber la furat… pentru altul! Cinci dintre cei nouă magistraţi constituţionali au respins, ieri, sesizarea opoziţiei privind modificarea legii 78/2000, prin care coaliţia PSD-ALDE-UDMR a dezincriminat faptele de corupţie, dacă acestea sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase, precum şi în cazul în care sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru sine de alte foloase decât cele materiale.

Când este să ai ghinion…ai. O rachetă antigrindină a căzut peste o casă care era deja inundată – O familie din comuna prahoveană Sângeru a trecut printr-o spaimă cumplită când o rachetă antigrindină a căzut pe casă, distrugând o parte din acoperiş, potrivit site-ului Actualitatea Prahoveană.

13 ani, vârsta la care românii au deja prima beție – Un chestionar pus la punct de Organizaţia Mondială a Sănătăţii este folosit într-o campanie naţională care va arăta curând cât de mult şi cât de des beau românii.

Iohannis le-a propus partidelor un ”Pact pentru România” – Klaus Iohannis invită partidele să semneze un acord politic. Textul documentului a fost anunțat după două zile de consultări la Palatul Cotroceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *