Daraverile zilei de 06 iulie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 06 iulie – SUA, pese 53.000 de infectări în 24 de ore. Guvernul Orban discută azi proiectul de lege referitor la izolare și carantină. Taj Mahal rămâne închis pe perioadă nedeterminată. Australia închide granițele dintre două state.

PSD depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban – Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură, care ”100% va trece” de votul Parlamentului.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 06 iulie 2020”

  1. 1] ” PSD depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban ” Si daca vor depune motiune d e cenzura …CE ? Parca nu stie toata lumea ca-s mana in mana si-i doare fix in briceag de tara asta d e KKT . Nu-ti face sperante desharte Iancule caci PSD-ul , o avea el suficienti prosti in componenta sa insa TAMPITI , in nici un caz ! Ce dracu s a faca in plina pandemie c-o tara adusa la nivel de supravietuire de tripleta Johanis-Orban-Catu ? 2} ” SUA, peste 53.000 de infectări în 24 de ore. ” Sa-l pupe-n cur pe Floyd George si miscarea BLM c-ar fi avut mai multe conserve daca nu faceau aia ce-au facut ! Pe la Taj Mahal oricum n-aveam d e gand sa merg in aceasta perioada atat de caniculara iar in Australia…nici atat ! 8)

    1. @Marian Trăim un spectacol de prost gust și proastă factură a unor imbecili care ne conduc prin rotație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *