Daraverile zilei de 05 iunie 2019

A murit Lennart Johannson, fostul șef FIFA – Suedezul Lennart Johansson, fost preşedinte al UEFA, a decedat la vârsta de 89 de ani, a anunţat, miercuri, Federaţia Suedeză de Fotbal.

Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB – Bogdan Andone (44 de ani), fost secund al lui Mihai Teja în a doua parte a sezonului recent încheiat, a fost prezentat oficial ca antrenor principal al FCSB-ului, miercuri, într-o conferință de presă.

Decizii CCR – A respins sesizările USR de invalidare a numirilor lui Stan și Deliorga și a amânat decizia pe completurile de trei judecători.

Ziua Mondială a Mediului 2019 – În lumea întreagă, un milion de sticle de băutură din plastic sunt achiziţionate în fiecare minut, iar până la 500 de trilioane de pungi de plastic de unică folosinţă sunt folosite în fiecare an. Totodată, 13 milioane de tone de plastic ajung în fiecare an în ocean.

Primăria Capitalei, bună de plată 70 de milioane de euro lui Georgică Constanda – Înalta Curte a tranșat definitiv și irevocabil un dosar cu miză imobiliară și financiară uriașă pentru bucureșteni.

5 mașini Google Street vor tranzita România anul acesta – Scoateți din garderobă hainele bune pentru că vara asta puteți deveni celebri pe Internet. Cinci mașini Google Street View vor străbate țara în lung și-n lat pentru a actualiza imaginile în 360 de grade.

Ministerul Apelor și Pădurilor a aprobat un ordin de ucidere a 440 de mii de ciocârlii – Aproape 10.000 de oameni au semnat o petiție online prin care cer Ministerului Apelor și Pădurilor să retragă Ordinul prin care permite împușcarea a circa 440.000 de ciocârlii în sezonul de vânătoare mai 2019-mai 2020. Semnatarii mai cer ca această specie să fie protejată prin lege și declarată simbol național.

Petre Daea, întrebat dacă a oprit grindina în timpul vizitei Papei Francisc: ”Da!” – Petre Daea, a declarat marți că au fost lansate aproximativ 1.000 de rachete antigrindină pentru a combate fenomenele meteo din ultima vreme, ministrul Agriculturii susținând, când a fost întrebat, că a oprit grindina ce amenința desfășurarea vizitei papale din weekend.

Uber și Bolt au depus la Guvern 400.000 de semnături strânse pentru reglementarea urgentă a serviciilor de ridesharing – Coaliţia pentru Economia Digitală a depus, marţi, la Guvern, o parte din cele 400.000 de semnături ale românilor care vor reglementarea urgentă a serviciilor de ridesharing, a declarat, pentru News.ro, preşedintele asociaţiei, Cătălin Codreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *