Daraverile zilei de 05 februarie 2019

Dacian Cioloș: ”În Plus și în USR nu sunt oameni din vechiul sistem!” – Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că în partidul său şi în USR nu sunt oameni care au venit “din vechiul sistem”, relatează Agerpres.

Scandalul transferurilor celor cu medii mici de la Brașov – Secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar Florian Lixandru intervine în scandalul regulamentelor şcolare de la Braşov prin care elevii care nu obţin cel puţin media 8.50 sunt transferaţi la alte şcoli şi spune că toate regulamentele trebuie schimbate.

Vitamina D și Bugetul de Stat – Guvernul amână din nou aprobarea bugetului pe 2019. Ministrul Finanțelor anunţase că marți este termenul limită, dar acum mai multe surse indică ziua de vineri.

A murit George Stanca – Poetul şi publicistul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani, iar cu doar o zi înainte a semnat ceea ce avea să fie ultima sa scrisoare, un text tulburător adresat celui mai bun prieten al său, actorul Vladimir Găitan.

Aurelian Bădulescu nu mai este atât de sigur că a mințit procurorii – Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu spune că au fost “o metaforă” și “un mod de a atrage” atenția declarațiile sale potrivit cărora a mințit atunci când a fost audiat la Parchet în legătură cu violențele de la protestul din 10 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *