Daraverile zilei de 05 aprilie 2019

Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de mascați – Fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat, vineri dimineață, de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. În urma unei acțiuni comune a oamenilor legii din Iași și București, au fost găsite 500 g canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

O româncă a fost condamnată de o instanță să nu mai intre pe Facebook – O pedeapsă neobişnuită şi greu de suportat pentru o româncă din Belgia. Tânara trebuie să stea cinci ani departe de Facebook. Femeia a fost condamnata pentru hărţuire online şi nu mai are voie să aibă cont pe nicio reţea socială: Facebook, Twitter sau Instagram.

S-a tras la sorți grupa României pentru Europeanul de handbal – Selecţionata României a fost repartizată în Grupa a 7-a, alături de Polonia, Ucraina şi Insulele Feroe, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin – EHF 2020, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la Copenhaga.

Revine pe piața televizorul Diamant – La trei decenii de când a fost scos din producție, revine pe piață celebrul televizor Diamant, utilizat în anii `90. Acesta va fi relansat de Horizon, brandul companiei Network One Distribution (NOD). Noile modele de televizoare Diamant vor avea un design actualizat, vor fi subțiri și ușoare, având diagonalele între 22 și 43 de inch.

Sprijin special pentru Laura Codruța Kovesi – Familiile jurnalistei malteze Daphne Caruana Galizia și a jurnalistului slovac Jan Kuciak, uciși fiindcă dezvăluiau acte de corupție, cer Consiliului UE s-o numească pe Laura Codruța Kovesi în funcția de șefă a Parchetului European, potrivit unei scrisori publicate joi de europarlamentarul Cristian Preda pe contul lui de Facebook.

Klaus Iohannis a anunțat temele referendumului din 26 mai – Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că a trimis Parlamentului scrisoarea privind cele două probleme de interes național care vor fi supuse referendumului național din 26 mai, acestea fiind interzicerea aministiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi interzicerea adoptării de OUG în domeniul în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *