Daraverile zilei de 04 octombrie 2019

Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din cauza unor probleme cardiace – Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace, medicii urmând să-l interneze pe fostul președinte, au declarat surse medicale pentru Mediafax. Fostul șef de stat este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Dăncilă, cotată cu 18% în sondajele interne PSD – Surse social – democrate au declarat, pentru HotNews.ro, că Miron Mitrea – șeful campaniei PSD a prezentat, vineri, conducerii PSD rezultatele primelor sondaje comandate de către partid. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dăncilă cu 18%. Surpriza sondajului este Mircea Diaconu, cel care ar obține 13% și, spun sursele citate, rupe procente din voturile PSD.

A murit cea mai bătrână broască țestoasă din lume – Alagba, o ţestoasă uriaşă considerată cea mai bătrână din Africa, a decedat, la vârsta de 344 de ani, la palatul regelui tradiţional din oraşul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi. Broasca s-a născut în aceeași perioadă cu domnitorul Dimitrie Cantemir.

Dragoș Pătraru a câștigat procesul cu TVR – Dragoş Pătraru a câştigat în primă instanţă procesul cu Televiziunea Română, care este obligată să-i plătească daune consistente pentru că a reziliat în mod abuziv contractul cu echipa emisiunii „Starea Naţiei“.

Examenul de rezidențiat, amânat de lipsa unui ministru la Educație – Examenul de rezidențiat, care ar fi trebuit să aibă loc în 17 noiembrie a fost amânat cu o lună, a anunțat vineri ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Tamara Buciuceanu Botez, internată la Spitalul Elias – Medicii au anunţat că actrița în vârstă de 90 de ani este conștientă, dar va rămâne internată la Terapie intensivă. Marea artistă are mai multe probleme de sănătate.

4 octombrie, Ziua Mondială a Animalelor – Personajele noastre de astăzi ne iubesc pe limba lor. Uneori locuim împreună cu ele, alteori ne oprim din drumul nostru pentru o mângâiere reciprocă. Le cunoașteți sigur, nu trec neobservate. Animalele sunt sărbătorite astăzi în întreaga lume.

Dragnea, aproape de eliberare? – Curtea de Apel București a declarat ilegală constituirea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte. Dacă decizia ar rămâne definitivă, sentințele de condamnare date în acest an ar putea fi anulate, au explicat avocații.

Cenușa lui Ghandi a fost furată – O urnă cu o parte din rămăşiţele lui Mahatma Gandhi a fost furată de la un templu memorial din India, chiar în ziua împlinirii a 150 de ani de la naşterea liderului indian, potrivit BBC News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *