Daraverile zilei de 04 noiembrie 2018

Vin transportoarele Piranha 5  – Anunțul a fost făcut de Ministrul Apărării, Mihai Fifor, într-o postare pe Facebook.

Tel Drum Leaks – Unul din cele mai proaste scenarii pe care le-am văzut vreodată, cu valiza descoperită pe un câmp din Teleorman. Acum să vedem ce conține cu adevărat acea valiză și dacă ea va fi suficientă pentru a-l scoate pe Dragnea din politică.

Proiecție lasere anti Tudore Toader pe clădirea Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași – Din păcate, liderul rezist, Cristi Dide, s-a dat iarăși în stambă, postând înjurături pe fațada celei mai vechi universități din România.

Crima care a înlemnit România – Un polițist și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis, după ce a aflat că este înșelat de soție.

Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica – Urmează ca Nuți să declare: ”Am ajuns să fac pușcărie pentru un popor de costaricani proști!”.

Ucraina, acord semnat cu Patriarhia Constantinopolului – Încă un pas a fost făcut în procesul de acordare a tomusului de autocefalie Bisericii Ucrainei.

O tânără s-a căsătorit cu bărbatul care a înjunghiat-o de 46 de ori – Întrebată de ce a ales să facă asta, ar fi putut declara: nimeni nu a băgat vreodată cuțitul în mine precum el.

Sursă foto: Rise Projects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *