Daraverile zilei de 04 martie 2019

Viorica Dăncilă va fi audiată în Parlament – Premierul Viorica Dăncilă este invitată, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la “Ora prim ministrului”, la dezbaterea “Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”. Dezbaterea a fost solicitată de PNL şi aprobată de Biroul permanent al Camerei.

Actorii au protestat în stradă împotriva OUG 7 – Mai mulți actori au protestat în faţa Teatrului Naţional față de OUG 7.

Tăriceanu, supărat pe Kovesi – ”Doamna Kovesi e bună de procuror de Vladimir Putin. Nu știu și nici nu mă interesează. Să facă ce vrea. Dacă acesta e orizontul PE și atâta văd ei”.

Există dependența de internet? Da și este chiar gravă  – “Lăsați telefoanele deoparte și petreceţi mai mult timp cu cei apropiați”, ne sfătuiesc psihologii, care spun că dependența de internet este o problemă reală.

Iohannis rezistă la ski – Preşedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi în acest weekend, el fotografiindu-se alături de turişti. „Undeva în pădure“, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu preşedintele.

Olguța Vasilescu a devenit consilier al premierului Dăncilă – Refuzată de preşedintele Klaus Iohannis atât la Ministerul Transporturilor, cât şi la Ministerul Dezvoltării, Lia Olguţa Vasilescu va fi consilier al premierului Viorica Dăncilă, a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea. Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, va primi un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *