Daraverile zilei de 04 mai 2019

Sculptura lui Decebal de la Porțile de Fier, iluminată și noaptea6666 – Cea mai înaltă sculptură în munte din Europa, chipul lui Decebal din clisura Dunării, se poate vedea acum şi noaptea.

Reîncepe Simfonia Apei la fântânile de la Unirea – Brigada Rutieră a Capitalei anunță că traficul va fi restricționat sâmbătă și duminică în zonele Piața Unirii și Parcul Herăstrău-Arcul de Triumf, pentru organizarea a două evenimente: Simfonia Apei și crosul veteranilor, organizat de Ministerul Apărării.

Actorul Bogdan Stanoevici candidează la alegerile prezidențiale – Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru în Guvernul Ponta la Ministerul românilor de pretutindeni, a anunțat că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamnă.

Reacția meteorologului șef al CNN la vederea tornadei de la Călărași – Tornada formată pe 1 mai, în judeţul Călăraşi, a captat atenţia lumii întregi.

Coreea de Nord, cea mai mică rație la alimente din istorie – Coreea de Nord a redus raţia de hrană la 300 de grame pe zi, cea mai mică din istorie pentru această perioadă a anului şi este probabil că vor exista măsuri şi mai drastice după cea mai slabă producţie agricolă din ultimii zece ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *