Daraverile zilei de 04 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 04 aprilie – Nouă tone de echipamente medicale din China au sosit în România. FMI estimează o criză economică mai puternică decât cea din 2008. Un asistent de la Spitalul Floreasca arestat după ce a furat 2000 de măști. O listă cu 15 persoane infectate din Mureș, distribuită pe Facebook și Whatsapp. Regina Elisabeta a II-a se va adresa națiunii. MAPN a recepționat încă 30 de izolete produse la noi. Italia, încă 766 de decese, dar scade numărul celor infectați. Bloomberg, articol dur despre sistemul sanitar românesc. Alexandru Rafila: După 15 mai am putea redeschide școlile. Șeful Amazon, donație de 100 de milioane de dolari pentru americanii afectați de criza coronavirus.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 04 aprilie 2020”

  1. Pai , daca nu ma-nsel eu prea tare si … nu ma-nsel Iancule , parca tot din China provine si acest corona virus . Nu-i acuzau toti pe chinezi , ca ei se afla la originea acestei epidemii , ei si obiceiurile lor alimentare ? Acum nu mai zice nimeni nimic pe chestia asta , au revenit asupra acuzatiilor ? Oare , asa pe sub masa , s-au inteles aia mari intre ei sa treaca sub tacere figura si dupa…vom mai vorbii ? Pana atunci , tot Dumnezeu poarta si-aceasta vina ? In ” jurnal ” , ai uitat sa treci si faptul ca { nici ziarele din perioada comunista nu uitau asa ceva mai ales dupa retragerea din partea americana a ” clauzei ” } ca , azi 4 Aprilie 2020 , se inplinesc 76 de ani de la bombardamentul american asupra Bucurestiului , bombardament ce s-a soldat cu minim 5000 de insi de cazat fie la Bellu , Ghencea , Sf. Vineri sau la… 4 Aprilie adica , un nou cimitir bucurestean . Interesanta opinia domnului Rafila insa , daca tot isi exprima speranta de-a permite deschiderea scolilor … dupa 15 Mai , poate iese cineva de la onor Guvernul Romaniei in spetza de la Ministerul Invatzamantului care , sa explice cam cum se gandesc ei ca , acesti elevi vor sta cu burta pe carte , taman cand afara este atat de frumos , si vor tocii materia uitata intre timp ? Dar chiar nimeni n-are curajul sa-si asume inghetarea anului scolar ? O Duminica luminata iti doresc Iancule , si tie si a lor tai !

    1. @Marian China este punctul de plecare al acestei pandemii, și oricât ar încerca ei, prin diverse metode, să ascundă asta. Dar cred că și ajutorul pe care îl pot da în a combate molima asta nu trebuie refuzat.

      1. ” Dar cred că și ajutorul pe care îl pot da în a combate molima asta nu trebuie refuzat. ” FARA DISCUTIE SI , NU TREBUIE REFUZAT NICI AJUTORUL { chiar daca la ora asta este INCA inexistent caci ar insemna sa-si recunoasca amestecul } ALTOR STATE CARE VOR DORII SA FACA ASTA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *