Daraverile zilei de 04 aprilie 2019

Nicolae Bădălău vrea ghiuluri din aurul României – Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a susţinut, miercuri seară, că, în această vară, va avea primele contracte pentru a începe redeschiderea mineritului în România. De asemenea, a precizat că din resursele ţării românii „îşi pot face inele“ şi „ghiuluri“.

Cristi Borcea s-a plictisit în pușcărie – Fostul acționar Dinamo București Cristian Borcea a depus o nouă cerere de eliberare condiționată, Judecătoria Sectorului 5 stabilind termen de judecată pentru 10 aprilie. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat, pe 8 februarie, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre. El s-a întors în detenție după ce fusese eliberat condiționat în vara lui 2018.

Ops, Britney Spears internată într-o clinică de boli mintale – Britney Spears a fost internată într-o clinică de sănătate mintală, informează publicația americană TMZ.

Bugetul Primăriei București a fost aprobat. 53 de milioane de lei merg la biserici – Primăria Capitalei vrea să aloce în acest an 53 de milioane de lei pentru 100 de biserici din București. Proiectul de buget este în prezent în dezbatere publică, urmând ca la sfârşitul acestei luni să intre pe ordinea de zi a şedinţei CGMB

Leave a Reply

Your email address will not be published.