Daraverile zilei de 04 aprilie 2019

Protest la Rahova. 15 oameni cer eliberarea lui Liviu Dragnea – Aproximativ 15 de persoane au venit joi în fața penitenciarului Rahova pentru a cere eliberarea din închisoare a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Dacian Cioloș, discurs întrerupt de râsete în Parlamentul European – Europarlamentarul Dacian Cioloș a susținut un discurs în Parlamentul European care a provocat hohote de râs în rândul audienței.

Facebook, căzut ieri seară în România – Reţeaua socială Facebook a anunţat, la începutul zilei de joi, că este din nou operaţională 100% după o pană majoră ce i-a afectat miercuri diferite servicii în lume (Facebook, Messenger, Instagram şi WhatsApp).

CFR vrea să modernizeze 23 de gări – Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitaţiile în vederea elaborării studiilor de fezabilitate pentru modernizarea a 23 de staţii de cale ferată incluse în proiectul Modernizarea a 47 de staţii de cale ferată, parte integrantă a Programului Operaţional Infrastructură Mare.

Codurile Penale, din nou pe masa CCR – CCR discută, joi, sesizările depuse de PNL, USR și Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal și Codul de Procedură Penală. CCR a amânat dezbaterile de patru ori ori până acum.

Drum surpat între Târgoviște și Sinaia – Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, joi dimineaţa, după ce o porţiune din drum s-a surpat, din cauza unei avarii la conducta de apă.

4 iulie, Ziua Americii – În 4 iulie, pe tot cuprinsul celor 50 de state americane şi oriunde s-ar afla în lume, americanii sărbătoresc cu mare fast, prin focuri de artificii, parade, concursuri de mâncat hot-dog, jocuri de baseball şi reuniuni de familie cu barbeque, pop-corn, multă bere şi coca-cola.

Amsterdam spune adio cartierului cu felinare roșii – Femke Halsema, prima femeie aleasă primar la Amsterdam, a anunțat miercuri planuri de reformă a cartierului cu felinare roșii și a celebrelor vitrine în care prostituatele își așteaptă clienții.

România nu mai are comisar european – România a pierdut, temporar, locul din Comisia Europeană.

Scapă Dragnea prin decizia CCR privitoare la completele de 3 judecători? – Liviu Dragnea are o portiţă ca să fie eliberat. Cel puţin asta iau în calcul mai mulţi analişti, după o decizie dată miercuri de Curtea Constituţională, care răstoarnă soarta multor dosare de corupţie, unele deja închise.

Mugur Isărescu, la al 6-lea mandat consecutiv drept guvernator al BNR – Guvernatorul Mugur Isărescu a fost validat pentru al șaselea mandat la conducerea Băncii Naționale de plenul reunit al celor două camere, parlamentarii aprobând, miercuri și propunerile pentru Consiliul de Administrație al BNR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *