Daraverile zilei de 03 octombrie 2019

USR se ocupă cu orice, dar nu cu alegerile prezidențiale – USR se va întruni în Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formațiunea să poată susține și candidați independenți la alegeri. Printr-o astfel de modificare va fi posibil ca Nicușor Dan, de exemplu, să propună USR să-l sprijine ca independent la alegerile pentru Primăria Capitalei, anunță USR.

Putin, pus pe șotii, anunță că Rusia se va implica din nou în alegerile din SUA – Președintele rus Vladimir Puțin a răspuns în glumă miercuri la o întrebare a corespondentului NBC, Keir Simmons, dacă Moscova ar putea să intervină în campania prezidențială din SUA în 2020.

Maria Grapini s-a supărat pe Olanda – Olanda este o ţară de risc major şi creează mari probleme, de la evaziuni fiscale până la atentat la copii, şi ar trebui să fie vizată de o analiză privind statul de drept, a declarat miercuri, la Bruxelles, în cadrul unei întâlniri cu jurnalişti români, eurodeputata PSD Maria Grapini, scriu Hotnews şi Agerpres.

Coreea de Nord iar se joacă cu rachetele balistice – Coreea de Nord a testat miercuri cu succes un nou tip de rachetă balistică, care a fost lansată de pe un submarin, a informat joi agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA, preluată de AFP și Agerpres.

Peste 1000 de oameni au murit în 2019 încercând să traverseze Mediterana – Peste 1.000 de persoane s-au înecat până acum în 2019 încercând să traverseze Mediterana pentru a ajunge în Europa, a anunțat miercuri agenția ONU pentru refugiați.

Un bărbat din Rusia acuză Apple că i-a schimbat orientarea sexuală – Un bărbat din Rusia a solicitat companiei Apple daune morale de peste 15.000 de dolari, după ce, pretinde el, gigantul tehnologic ”i-ar fi schimbat orientarea sexuală”.

Japonia va grația 600.000 de condamnați, cu ocazia înscăunării noului împărat – Guvernul japonez intenționează să grațieze un număr de aproximativ 600.000 de persoane condamnate pentru infracțiuni minore, măsura ce ar urma să fie luată cu ocazia ceremoniei de urcare pe tron a împăratului Naruhito din 22 octombrie, transmite Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.