Daraverile zilei de 03 noiembrie 2019

Trump a scris 11.000 de tweeturi de când este președinte – În dimineaţa instalării în funcţie, în 2017, Donald J. Trump a scris pe Twitter un mesaj către Statele Unite. Ceea ce a urmat a fost un baraj de atacuri personale, indignare şi laude, într-un flux aproape constant de peste 11.000 de mesaje de-a lungul celor 22 de luni, potrivit unei analize realizate de The New York Times.

Chișinăul își alege azi primarul – Locuitorii municipiului Chişinău sunt aşteptaţi la secţiile de votare duminică, 3 noiembrie, pentru a alege primarul Capitalei care va conduce oraşul în următorii patru ani. În turul doi de scrutin, alegătorii trebuie să aleagă între candidatului Blocului ACUM, Andrei Năstase, şi candidatul socialist, Ion Ceban. Ambii sunt parte a alianţei de guvernare ACUM-PSRM.

Prețul lemnului a sărit de 400 de lei – Iarnă bate la ușă, iar cei care au sobe cu lemne se uită înfrigurați la prețurile care ”au luat foc” în unele locuri. Un metru cub de lemne poate costă și 400 de lei la direcțiile silvice, în timp ce vânzătorii privați cer mai mult.

Hillary Clinton are un nou dușman: Mark Zuckerberg – Democraţia este atacată şi datele reprezintă arma folosită pentru a polariza societatea noastră, a transmis Hillary Clinton, vineri, la New York, la o proiecţie a filmului documentar, ‘The Great Hack’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.