Daraverile zilei de 03 martie 2019

Se redeschide secția de pediatrie a spitalului din Pucioasa – Spitalul din Pucioasa, unitate care deserveşte 60.000 de pacienţi din zona de nord a judeţului Dâmboviţa, va avea, după 4 ani, o secţie de Pediatrie. Redeschiderea secţiei a fost posibilă datorită unei investiţii private.

Cioloș ia în considerare o candidatură la prezidențiale – Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat ieri, la Galaţi, întrebat despre o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, că reprezintă o posibilitate, dar pot fi şi altele.

Dragnea, atac la Iohannis – Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adrea preşedintelui Klaus Iohannis, ieri, la conferinţa de alegeri a PSD Carş – Severin, acuzându-l pe şeful statului că nu a făcut nimic pentru România sua pentru români, că nu vrea investiţii, că pe ce pune mâna strică şi că e deasupra legii, invocând casele ‘mătrăşite’.

A înviat Gabriel Oprea – Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, consideră că România în momentul de faţă se află pe un drum greşit şi că sunt foarte mulţi români cu un nivel de trai mai scăzut care nu găsesc sprijin la autorităţi, el menţionând că în Parlamentul European trebuie să ajungă persoane care să se bată pentru România.

Roger Federer, borna incredibilă de turnee câștigate – Roger Federer (#7 ATP) l-a zdrobit pe Stefanos Tsitsipas (#11 ATP), în finala de la Dubai, după doar o oră și 11 minute de joc, câștigând al optulea său titlu în Emirate și, totodată, al 100-lea titlu din carieră.

Carol al II-lea va fi reînhumat alături de Regele Mihai – Cripta în care va fi înhumat Regele Carol al Doilea este deja pregătită în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș. La fel şi celelalte două morminte – ale Reginei Mamă Elena și a Prinţului Mircea, care vor fi aduse tot acolo.

Suntem foarte, foarte aproape de o catastrofă pe căile ferate – Infrastructura învechită pune în pericol viața celor care aleg să circule pe calea ferată. Astăzi au avut loc nu mai puțin de trei deraieri în județele Arad și Brașov și în apropierea Gării de Nord din București.

Metrorex lansează o aplicație pentru telefonul mobil – Metrorex transmite că a lansat anunțul de consultare a pieței pentru o aplicație mobilă. Călătorii ar urma astfel să beneficieze de informații în timp real cu privire la călătoriile cu metrou, fiind notificați de orice eventuală modificare în mersul trenurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.