Daraverile zilei de 03 februarie 2020

Valeriu Zgonea află azi dacă intră la închisoare – Tribunalul Bucureşti ar putea pronunţa luni sentinţa în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. La ultimul termen al procesului, din 20 ianuarie, un procuror de la DNA a cerut ca Zgonea să fie condamnat la o pedeapsă orientată spre mediu, cu circumstanţe agravante, potrivit Agerpres.

Ziua Cârtiței. Phil a prezis că vine primăvara mai devreme – Faimoasa cârtiţă-profet Phil, cel mai simpatic şi ciudat meteorolog din lume, a prezis că americanii vor avea o primăvara timpurie.

Somalia, invadată de lăcuste – Somalia a declarat urgența națională în timp ce roiuri mari de lăcuste se răspândesc în estul Africii. Țara africană se teme că situația ar putea periclita securitatea fragilă privind hrana, relatează BBC.

Românii vor putea citi memoriile lui Barack Obama – Editura Litera anunţă Top 20 de titluri pentru cititorii pasionaţi de ficţiune şi non-ficţiune, o listă-reper care ne poate influenţa modul de gândire în 2020.

Alba – neagra cu brutarii din Sri Lanka – La o zi de la anunțul că îi vor scoate din procesul de producția a pâinii pe cei doi brutari din Sri Lanka, patronii fabricii de pâine din Ditrău par să se răzgândească, în fața criticilor. Kollo Katalin, administratorul brutăriei din Ditrău, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că au făcut “oferta” de a-i scoate din producție pe cei doi “pentru liniștea satului”, dar că au decis ca aceștia să facă în continuare pâine.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 03 februarie 2020”

  1. 1] Baaa Iancule trezeste-te la realitate : asta-i in prima instanta !!! Pana la… mai este cale lunga ! 2] La noi exista vreo ” cartitza ” caci , la cata primavara am avut de la Craciun incoace… m-am cam saturat ! Nu mai este mult si-mi inmuguresc pomii din curte volens nolens . 3] Pai …cand ai vazut sau ai auzit tu Iancule ca , aia din Somalia { cel putin de vreo treizeci de ani incoace } , au murit de grija recoltelor de… manioc ? 4] Dar ale lui Ion Iliescu… pe cand ? Or fi ” opere complete ” ca adevarate , stiu ca n-are voie ?! Evident este vorba despre ” batranul edec ” nu despre niggerul american cu radacini in Kenya :) . 5] Nu asta-i interesant cat faptul ca , exista inca in lume oameni care , vad Romania drept RAIUL OCCIDENTAL , ” VISUL AMERICAN ” si vin aici sa ” faca bani ” restul , e doar ceea ce trebuia facut inainte de ” invitatia ” lui frau Merkel adresata … ORICUI ! Sa nu uit : scanteia a pornit de la un popa Iancule , de la un “slujbas al Domnului ” 8) . Cu scuze Iancule : nu era popa ortodox ! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *