Daraverile zilei de 03 februarie 2019

Mircea Badea este un caz psihologic – Psihologul timişorean Mircea Dragu, instructor de arte marţiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra în luptă cu profesionist la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai.

Gabi Firea ar cam vrea și ea la prezidențiale – Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat sâmbătă seara, la România TV, că nu s-a gândit în această perioadă dacă va candida sau nu la prezidențiale, deoarece e prematur, însă a precizat că sunt momente când și-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el.

Digi24 este cam bolnav – Postul Digi 24 se confruntă cu un val de plecări, informează Pagina de Media. Reporteri, editori și producători părăsesc televiziunea, în timp ce contractele pe perioadă determinată nu mai sunt prelungite.

”Ziua Cârtiței” reloaded – După ce i-a chinuit crunt pe americani cu nămeți și ger, iarna nu mai zăbovește mult în Statele Unite. Pe 2 februarie, de ”Ziua Cârtiței”, vestitul Phil a ieșit din bârlog ca să emită tradiționala prognoză.

Avem și noi meteorologii noștri din pădure, cei doi urși de la Târgu Mureș – Iarnă va pleca în curând! Asta au dat de înțeles ”meteorologii de serviciu” de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș.

Ludovic Orban: ”Principalul nostru adversar este PSD!” – Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că partidul pe care îl conduce colaborează cu oricine consideră că alianţa PSD-ALDE este inamicul României.

Drama unui adolescent cu părinți anti-vaccinare – Un adolescent în vârstă de 15 ani din Statele Unite a impresionat cu o scrisoare prin care cere sfaturi despre cum s-ar poate imuniza fără acordul mamei sale, care este împotriva vaccinurilor. Disperat, băiatul s-a gândit chiar la soluţii riscante, precum falsificarea semnăturii părinţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *