Daraverile zilei de 03 decembrie 2018

România, grupă de foc pentru calificarea la Euro 2020 – Spania, Norvegia, Suedia, Malta și Feroe. O grupă cu adevărat infernală, care nu ne lasă prea multe speranțe, dacă suntem sinceri.

Darius Vâlcov, un nou episod delirant la Antena 3 – Vâlcov iese de obicei în spațiul public doar la momentele cu adevărat de criză pentru pesediști, ceea ce înseamnă că este ceva în pregătire pe la Guvern sau la sediul din Kiseleff.

Codul Penal, favorabil agresorilor și mai puțin victimelor – Ultimul caz, cel al tinerei din Ploiești bătută cu sălbăticie și care și-a retras plângerea, vine și confirmă că nimic nu s-a schimbat în legislația românească.

Neversea 2019 – Se scot la vânzare  primele 10.000 de bilete.

Cea mai tare defilare de Centenar – Câștigători sunt cei de la Poliția locală Iași

Ana Blandiana: ”2018, cel mai umilitor an din istoria recentă a României”. – Total de acord cu ceea ce spune Blandiana. Ne ascundem în spatele unor iluzorii speranțe, dar acest an cu adevărat a umilit poporul. Fix la 100 de ani de la Marea Unire.

Donald Trump mai vrea o întâlnire cu Kim Jong Un – Se pare că i-a plăcut prima dată, așa că vrea un nou summit istoric și în 2019.

Sursă foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.