Daraverile zilei de 03 august 2020

Coronavirus, jurnal de bord 03 august – Țiriac ar pute pierde 200 de milioane de euro din cauza pandemiei. Tranzacțiile folosind cardul au crescut cu 10% pe timpul pandemiei. Care sunt cele 41 de țări în zona galbenă. Terasele  din Timișoara nu se mai închid la ora 23. Petrecere electorală cu manele și hore la Giarmata. Americanii, sfătuiți să poarte și ochelari pentru a se proteja de coronavirus.

Casa Albă:”Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 3 noiembrie!” – Casa Albă şi campania lui Donald Trump au încercat duminică să calmeze spiritele în legătură cu afirmaţia preşedintelui american referitoare la amânarea alegerilor, afirmând că acestea vor avea loc pe 3 noiembrie, transmite Reuters.

Gica Hagi și-a dat demisia de la Viitorul – Gică Hagi, patron și manager al echipei Viitorul Constanța, a decis să demisioneze din prima calitate, ca urmare a jocului slab prestat de echipa sa în ultimele două etape.

UE taie fondurile orașelor poloneze care s-au declarat libere de ideologia LGBT – Cine nu acceptă valorile europene în ceea ce privește diversitatea, nu vede fonduri europene. O spune cât se poate de clar președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen. uitând ce datorează voturilor exprimate de conservatorii polonezi în Parlamentul European.

9 thoughts on “Daraverile zilei de 03 august 2020”

  1. ” UE taie fondurile orașelor poloneze care s-au declarat libere de ideologia LGBT ” Asta s-ar putea s-o coste pe frau Ursula Von Der Leyen , daca nu voturile conservatorilor polonezi din PE , cel putin faptul ca , Polonia s-ar putea sa devina prima tara europeana din Grupul de la Visegrad care , s-ar putea sa-si exprime dorinta de-a parasii UE ! O vor face sigur avand in vedere faptul ca , majoritatea catolica { si-s destui } din Polonia ar putea face lobby pentru asta mai ales ca…polonezii nu prea inghit astfel de amestecuri si conditionari privind politica lor interna . Cred ca frau Ursula isi va , nuanta sau chiar s a revina , asupra acestei … conditionari TOTALMENTE NELALOCUL EI . Polonia este mult prea importanta pentru UE , chiar mai importanta decat Ursula Van Der Leyen . Nu uita ca-s CATOLICI IANCULE , cu astia nu te joci . Astia au tinut piept nazistilor si comunistilor si vrei sa se inspaimante de amenintarile facute de-o dama sarita de pe fix ? Ma-ntreb : ce s-ar fi facut daca Rusia ar fi facut parte din UE caci , acolo tipii de la LGBT…daca-si iau doar o mama de bataie pe strada se considera mai mult decat norocosi altminteri : NU SUFLA . Intradevar ” o stire ” vorba lui Cristoiu . ” Țiriac ar pute pierde 200 de milioane de euro din cauza pandemiei. ” Pai tu Iancule , in loc sa-ti faci griji pentru saracia ta formata din aia 70.000 de euro nu poti dormi noaptea de grija lui Tiriac ? Cand vei avea si tu macar jumatate din averea aluia , atunci sa vorbesti despre 200 de milioane pe care…s-ar putea sa-i piarda GRUPUL TIRIAC . Pentru Ion Tiriac si Ion Ion Tiriac 200 de milioane sant firfirici , sant bani care , in domeniul asigurarilor , sant trecuti din start la ” posibile pierderi cauzate de… ” Ce dracu Ioane , tu n-ai facut niciodata un imprumut la vreo banca ? 8) ” Americanii, sfătuiți să poarte și ochelari pentru a se proteja de coronavirus. ” Spre deosebire de superficialii americani , noi romanii purtam demult ochelari… DE CAL !

    1. @Marian Polonia ar putea să fie laitmotivul unei reorganizări a Europei pe care nici nu o putem imagina acum. i îi cred în stare să facă asta. Ungurii s-ar așeza imediat la masă, întrebarea este, se vor uita și la noi sau vom rămâne sclavi pe unde suntem deja?

      1. Face cumva Romania parte din grupul de la Visegrad si nu stim asta ? NU deci , evident ca ” vom ramane sclavi ” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *