Daraverile zilei de 02 noiembrie 2019

Leo Iorga, una din vocile inegalabile ale rock-ului românesc, a murit – Solistul Leo Iorga, o voce de referinţă a rock-ului românesc, s-a stins din viaţă sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, solistul Leo Iorga s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad, scrie Agerpes.

Unesco acoperă părțile intime ale sculpturilor cu lenjerie intimă – Agenția culturală a Națiunilor Unite, UNESCO, a fost criticată pentru că a acoperit organele sexuale ale unor sculpturi cu lenjerie intimă, scrie CNN.

Elon Musk renunță la Twitter – Elon Musk, CEO-ul constructorului de automobile electrice Tesla şi al companiei SpaceX, a anunţat vineri prin câteva mesaje laconice publicate pe Twitter că va renunţa la utilizarea acestei reţele de socializare, fără să facă însă nicio referire la numeroasele scandaluri pe care le-a provocat prin mesajele sale controversate ce au fost distribuite în spaţiul online în ultimii ani.

Carpații, surprinși în toată frumusețea lor cu drona – Un doctorand de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a construit o dronă, care a parcurs 260 de kilometri, peste Munţii Carpaţi, ceea ce, spune el, este un record mondial în ceea ce priveşte distanţa şi altitudinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *