Daraverile zilei de 02 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 02 martie – Călin Popescu Tăriceanu cere amânarea alegerilor din cauza coronavirusului. Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de coronavirus. Ultimele date din România: 49 de persoane în carantină, 7893 izolate la domiciliu.

PNL începe azi negocierile pentru formarea unei majorități parlamentare pentru guvernul Cîțu – Liberalii încep negocierile cu partidele politice parlamentare în vederea constituirii unei majorităţi pentru susţinerea Cabinetului Cîţu. Vineri, premierul desemnat, Florin Cîţu, a depus, la Parlament, lista Cabinetului şi programul de guvernare.

Credincioșii ortodocși intră de azi în Postul Paștelui – Postul Paştelui, perioada în care credincioşii sunt învăţaţi să se cureţe de păcate prin rugăciune, începe luni, 2 martie. Acesta are loc înaintea Învierii Mântuitorului, iar credincioşii îl mai numesc Postul Mare.

Eurovision 2020. România merge cu Roxen și piesa ”Alcohol you!” – România va fi reprezentată la Eurovision 2020 de cântăreața Roxen, cu piesa „Alcohol You”, care a fost aleasă în urma unui concurs de selecție ce a avut loc, duminică seară, la Buzău.

Meghan Markle vrea rol de super eroină la Howllywood – Ducesa Meghan Markle (38 de ani) i-a cerut agentului său să-i găsească un rol de super-eroină la Hollywood, tabloidul britanic Daily Mail numind-o, în mod ironic, „Meghan Marvel“.

Clotilde Armand și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1 – Eurodeputata USR ​Clotilde Armand și-a lansat, duminică dimineață, candidatura la primăria sectorului 1, promițând că planul său este ca 30% din buget să meargă spre investiții.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 02 martie 2020”

  1. 6] A mai candidat si… a luat-o… in mana ! Nu s-a saturat de-atunci si pana acum ??? Arzoiaca , arzoaica … frantzuzoaica ! 5] Incet incet se-alege praful si de ” nobilimea ” din UK !!! 4] Da’ ce , Cezar Ouatu… nu mai vrea Eurovizion ? 3] Acum inteleg eu de ce se roaga popii : sa le fie iertate pacatele , eventual sa gaseasca cat mai multi enoriasi pe care sa-i prosteasca cu balivernele lor . Multumescu-ti Iancule : m-ai luminat !!! 2] PNL , care … PNL ? Chestia asta mie-mi aduce aminte de tipul ala care vroia musai , s-o tranverseze strada pe-o baba amarata fara sa se-ntrebe vreo clipa daca ea … chiar dorea sa tranverseze . Iancule fratele meu , liberalii doresc ACUM guvernarea , fix asa cum doreste unul ce are BLENORAGIE si-un SIFILIS … ca s a fie pomana intreaga !!! 1] Frate , cata grije pe Tariceanu vis a vis de votanti . Nu s-ar putea oare ca , alegerile sa fie declarate inca d e pe-acum cat inca este vreme , castigate de… Stie mai bine domnul Tariceanu de catre cine ! Pentru cazul in care ai uitat Iancule : Timeo danaos et dona farente !!! Parca despre Tariceanu se spunea ca-i neam de greci nu ?!? Respect Ioane si-ti doresc sa ai o saptamana cat mai profitabila , fapt de care – vazand multimea de reclame pe care le afishezi – chiar nu ma indoiesc ca asa va fi !!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *