Daraverile zilei de 02 mai 2020

Jurnal de coronavirus 02 mai – Nelu Tătaru: ”Nu vreau să ne gândim la relaxare!”. Cea mai tânără victimă de coronavirus de la noi, o tânără de 20 de ani din Vaslui. O fabrică din Marea Britanie a făcut cadou toată berea rămasă nevândută de la începutul pandemiei. Medicamentul Remdesivir a fost autorizat în SUA pentru tratamentul Covid 19. Moș Crăciun, partener de conversație pentru copiii aflați în izolare. Franța iese pe 11 mai din starea de urgență. Se reiau zborurile după 15 mai? Alexandru Rafila ne spune ce activități s-ar putea relua după 15 mai.

Joe Biden, acuzat de hărțuire sexuală – O fostă subalternă susţine că ar fi depus o plângere împotriva sa în anul 1993, când senatorul democrat de atunci i-ar fi făcut avansuri şi invadat spaţiul intim!

Kim Jong Un a revenit în spațiul public – Kim Jong-Un a apărut în public, participând la o ceremonie, conform presei din Coreea de Nord.

Elon Musk a adus pierderi de 13 miliarde de dolari companiei Tesla, cu un singur mesaj pe Twitter – Acţiunile producătorului de automobile electrice Tesla au scăzut vineri cu 9%, după ce directorul general Elon Musk a scris pe Twitter că preţul acestora este prea mare, transmite Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *