Daraverile zilei de 02 iunie 2021

Daraveri despre coronavirus:

144 de mii de doze de vaccin Johnson & Johnson sosesc azi în țară.

Se deschide centru de vaccinare la Vama Nădlac.

Care sunt localitățile care conduc în topul vaccinării.

Soții Macron s-au vccinat.

Certificatul digital UE privind Covid, lansat în 7 țări înainte de termen.

Daraveri externe:

Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi s-a lansat

3 thoughts on “Daraverile zilei de 02 iunie 2021”

  1. Vezi Ioane daca n-ai mai avut si tu doar putzina rabdare , acum te vaccinai cu Johnson&Johnson asa , inghiti galusca alora de la Pfizer !!! ” Care sunt localitățile care conduc în topul vaccinării. ” Iancule fratele meu , dar tu nu te-ai saturat inca de acesta picatura chinezeasca prin acre esti bombardat zilnic cu localitati sau oameni FRUNTASI si CODASI ? Eu , sigur m-am saturat caci , am trait mult prea mult in tara a carei populatie finaliza CINCINALUL IN PATRU ANI SI JUMATATE si , chiar nu m-asi fi mirat ca , dupa ’90 sa fi facut asta in…doar doi ani si sase luni ! Pentru Numele lui Dumnezeu , intreb : cand vom putea ajunge s a traim , fara s a fim impartiti in CODASI si FRUNTASI , in vaccinati si nevaccinati in….evrei si crestini caci , alora nevaccinatii le mai trebuie obligativitatea de-a purta cusuta pe haine o stea a lui David ?!? Zi-mi …liberalule !!! ” Soții Macron s-au vccinat. ” Intrebare Iancule : pai daca au facut COVID in Decembrie …de ce s-au mai vaccinat acum ??? Nu cumva propagandistic , nu cumva pentru ca-i cred prosti pe francezii asupra carora domnesc si GERONTOFILUL de Emanuel si pedofila aia de nevasta-sa ? ” Certificatul digital UE privind Covid, lansat în 7 țări înainte de termen. ” Pai nu crezi ca o refacere a frontierelor si-o inasprire a controalelor vamale { cum se facea in Romania sau URSS in anii ’50 } ar rezolva problema DEFINITIV ? ” Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi s-a lansat ” Daca LCK va conduce acest Parchet European asa cum conducea Parchetul din Romania …ai prevad soarta Titanicului . Pai ar cam trebuii sa-i puna la propreala pe multi dintre parlamentarii UE plus guvernele din care fac parte acestia : acolo-i capul pestelui ! P.S. Intrebare : da’ ce-ai facut de n-ai mai aparut pe la mustarie atata vreme … te resimti cumva in urma vaccinului ?

    1. @Marian discuția despre să nu mai fim împărțiți în una sau alta din categorii la noi este un sport național. Am fost comuniști și revoluționari, pesediști și peneliști, băsiști și antibăsiști, acum vaccinați vs nevaccinați. Suntem un popor veșnic dezbinat. Bine, discuția este un pic mai amplă și o să încerc să o acopăr azi într-un editorial. Legat de soții Macron, eu știu că, chiar dacă ai făcut virusul, la trei luni după poți face vaccinul. Cât despre Kovesi, rămâne de văzut, văd că susținere internațională are la scară largă.

      1. ” eu știu că, chiar dacă ai făcut virusul, la trei luni după poți face vaccinul ” Si ce te faci cu medicii specialisti in virusologie care afirma sus si tare { si nu de doi ani ci… cu mult mai inainte } ca , odata ce-ai facut boala organizmul matalutza incepe sa dezvolte anticorpi ? Adica CREATORUL , ALLAH , DUMNEZEU sau cum vrei sa-i spui , ala a fost un cretin ce n-a prevazut intre masurile de protectie ale organizmului uman aceasta linie de aparare numita creearea de anticorpi iar asta …inca pe cand eram in proiectul { MASTERPLANUL } de constructie ? Adica , ” ala ” care-i ATOTPUTERNIC , ATOTSTIUTOR , ATOTVAZATOR…ala-i un tampit si , doar noi creeaturile sale , suntem destepti cu spume pe noi ? Fi serios Iancule ! Chiar ai aflat dumneata ca , daca un copil a facut rujeola sau varicela ori TBC , trebuie musai injectat , vaccinat anual … doar pentru a mai umfla conturile concernelor ce produc medicamente ? Fi serios Iancule !

Leave a Reply

Your email address will not be published.