Daraverile zilei de 02 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 02 iunie – OMS nu este de acord cu acei specialiști care spun că virusul pierde din putere. România introduce o pedeapsă drastică pentru cei care scuipă. Când s-ar putea redeschide mall-urile? Elevii care au de dat examene revin azi la școală. Republica Moldova ar putea reveni la starea de urgență. În ce condiții se va relua Premier League? Emil Boc ar vrea totuși ca Untold, Electric Castle și TIFF să se organizeze anul acesta.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 02 iunie 2020”

  1. 1] ” OMS nu este de acord cu acei specialiști care spun că virusul pierde din putere. ” Pai , la cati bani pierd acum , in urma deciziei lui Trump de-a le taia macaroana financiara { 400 de milioane Iancule 400 de milioane iar eu unul , pentru doar jumatate din acesti bani… m-asi pupa si-n KUR } , isi pot permite sa spuna chiar orice caci , acolo sant si specialisti nu doar plimbatori de mape . 2] ” România introduce o pedeapsă drastică pentru cei care scuipă. ” Nu doar Romania Iancule si asta ma face sa-ti reamintesc vorbele lui Toparceanu : ” La poştă sau la gară (şi-n orice loc murdar)/ E obligat tot omul să scuipe-n buzunar,/ Că pe podea nu-i voie decât în caz de boală…/ Iar când te duci la teatru sau intri în vreo şcoală/ Şi aerul de-acolo îţi pare echivoc,/ E mai recomandabil să nu respiri de loc…/” Versurile sant intitulate ” Bacilul Koch ” si desii a lansat-o in 1928 este atat de actuala ca-ti vine s a inebunesti nu alta !!! Citeste-o pe toata caci , n-are sa-ti para rau . O gasesti in culegerea d e poezii a lui George Toparceanu intitulata : ” Migdale amare ” . 8) 3] ” Emil Boc ar vrea totuși ca Untold, Electric Castle și TIFF să se organizeze anul acesta. ” La mintea lui Emil Boc , mai pui un leu si-ti iei o chifla insa , te anunt cu respect Iancule ca anul acesta… in luna Februarie pe vremea cand mai toata lumea urla de spaima CIVID 19 in Italia , la San Remo s-a tinut celebrul , traditionalul festival de muzica usoara si , s-a tinut cu casa inchisa . Adica , mai romaneste spus : chiar de-i pandemia-n floare , nici in p…a nu ne doare !!! Vezi , asta a fost doar unul din motivele pentru care , i-am injurat pe macaronari ori d e cate ori dadeai vreo veste despre ce face COVID-ul la ei . Prea au fost inconstienti da-i in mortii mamii lor d e mancatori de broaste !!! Deci… ai pot da dreptate si lui Boc mai ales ca Primaria Cluj , aduna purcoi de bani in urma acestor festivaluri . Celelate stiri , chiar nu merita luate in considerare insa , iti multumesc a nu stiu cata oara pentru ca , mi-ai oferit ocazia sa ma mai si amuz cu… ” stirile ” jurnalului tau de criza ! RESPECT Ionut Iancu de la SCARA 3 !!! 8)

    1. @Marian Te-ai mutat pe scară cu mine? :D Revenind, da, pentru Boc este o pierdere imensă la bugetul local anularea celor 3 mari evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *