Daraverile zilei de 02 iunie 2019

Viorica Dăncilă a câștigat iUmor – Irena Boclincă, o actriţă din Republica Moldova care a parodiat-o perfect pe Viorica Dăncilă, este câştigătoarea „iUmor“, după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în finala show-ului de la Antena 1.

Bucharest City Tour reîncepe azi – Societatea de Transport Bucureşti anunţă că reia, duminică, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour cu patru autobuze double-decker.

Vrei viza de America? Îți dai la verificat toate conturile sociale – Statele Unite ale Americii le solicită, începând cu această lună, persoanelor care vor viză să menţioneze ce conturi au pe reţelele de socializare, un demers care întăreşte măsurile de securitate aplicate imigranţilor, potrivit Bloomberg.

Liverpool a câștigat Liga Campionilor – După o finală destul de anostă, Liverpool a câștigat finala Ligii Campionilor cu scorul de 2-0 în fața lui Tottenham.

Ludovic Orban vrea impozitarea sectorului IT – Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. “Orice venit trebuie impozitat. Nu poți să creezi facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus el.

Cât costă să iei masa cu Warren Buffett: 4.57 milioane de dolari – Pentru șansa de a lua masa cu renumitul investitor american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, un ofertant anonim a fost dispus să plătească o sumă record de 4,57 milioane de dolari, informează Financial Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published.