Daraverile zilei de 02 februarie 2019

02 februarie, ziua ariciului – Asociat cel mai adesea cu imaginea toamnei – frunze uscate, stropi de ploaie, nori – ariciul este sărbătorit pe 2 februarie, primăvara, atunci când iese din perioada de hibernare. Mic, simpatic şi, în ciuda ţepilor, prietenos, a ajuns un apreciat şi căutat animal de companie.

Angela Merkel își închide pagina de Facebook – Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a postat vineri un videoclip în care anunță că își va închide pagina oficială de Facebook.

Bucureștiul chiar nu mai este un oraș sigur – Un bărbat a murit, vineri, după ce a fost împins în faţa tramvaiului de către un om al străzii în staţia Calea 13 Septembrie din Capitală, informează STB pe pagina de Twitter. Bărbatul aştepta tramvaiul pe refugiu, când a fost lovit în lateral, în prezent liniile 1, 8, 11 şi 25 fiind deviate.

Cei care renunță la Facebook sunt mai fericiți – Dacă vă bate gândul să luaţi o pauză de la Facebook, aflaţi că asta vă va face mai fericiţi.

Sursă foto: National Interest.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 02 februarie 2019”

  1. ” Cei care renunță la Facebook sunt mai fericiți” Asta-i valabila si pentru tine Ioane caci , daca insasi Angela Merkel a facut asta… Klaus Werner Johannis sau Liviu Dragnea n-o vor face in veci caci , fara FB tipi-s morti si ingropati in acelasi timp ! ” Bucureștiul chiar nu mai este un oraș sigur” . Pai vezi , acesta-i motivul pentru care , majoritatea parlamentara se deplaseaza doar cu masinile d e serviciu iar madamme Dancila doar cu escorta SPP . Fireste ca in cazul ei… nici macar n-ar trebui s-o impinga careva pe sine , cade si singura !

Leave a Reply

Your email address will not be published.