Daraverile zilei de 01 septembrie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 01 septembrie – Spania, peste 23.000 de cazuri noi în ultimul weekend. Ce înseamnă ”asimptomatic”? Femeile au un răspuns imunitar mai puternic la Covid 19. SUA a trecut de 6 milioane de cazuri de coronavirus. Regulile pentru redeschiderea restaurantelor de azi.

De azi începe ”Litoralul pentru toți”, prețuri cu 65% mai mici – Vara se încheie astăzi, dar sezonul turistic continuă pe litoral. Vremea e perfectă pentru plajă și mii de turiști sunt asteptați și în perioada următoare la mare. Mai ales că, de mâine, începe programul Litoralul pentru toți.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, accident rutier ușor – Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit uşor, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul naţional care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăveşti, potrivit informaţiilor Digi24.

Sora lui Kim Jong Un a dispărut – Sora dictatorului coreean Kim Jong-un a dispărut de mai bine de o lună, iar oamenii se tem de ce e mai rău. Kim Yo Jong este a doua în ierarhia militară la conducerea țării iar experții în politica externă iau în calcul că ar fi putut fi eliminată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.