Daraverile zilei de 01 martie 2019

Borcea, din nou tată – Vineri, de Ziua Femeii, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel sunt cei mai fericiţi părinţi. Fostul fotomodel a născut gemenele pe care le are cu soțul ei, scrie cancan.ro.

România, ținta unor atacuri cibernetice majore – România a fost anul trecut ţinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spaţiul estic, într-unul dintre cazuri specialiştii români reuşind să identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei bazate pe inteligenţa artificială.

Dispare X Factor? – Paginademedia zice că da, Antena 1 se jură că nu.

Luke Perry, Dylan din Beverly Hills 90210, internat de urgență – Actorul american Luke Perry, devenit celebru cu rolul din serialul de succes “Beverly Hills, 90210”, a fost spitalizat de urgenţă după ce a suferit un accident cerebral în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit cnn.com.

SUA, rcompensă de un milion de dolari pe capului fiului lui Osama Ben Laden – Administraţia de la Washington a anunţat că va oferi o recompensă de până la un milion de dolari pentru informaţii care duc la capturarea lui Hamza Bin Laden, fiul fostului lider Al-Qaida Osama Bin Laden, relatează BBC.

PRO TV rămâne în grila Telekom – După negocieri dure ce au mers până la presiuni publice și sesizări la CNA, Pro TV și operatorul Telekom au ajuns joi seara la un acord pentru noile contracte de retransmisie.

Viorica Dăncilă a discutat telefonic cu Mike Pence – Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că vicepreşedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizită în România în prima jumătate a anului.

Românii au cea mai mică încredere în gay și țigani – Românii sunt reticenți față de minoritățile sexuale, religioase, etnice, iar lista nu se oprește aici. Homosexualii și rromii sunt, în cele mai multe cazuri, țintele intoleranței.

PNL și PSD la egalitate în ultimul sondaj privind intenția de vot la Europarlamentare 2019 – Potrivit ultimului sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, PSD s-a prăbușit în intențiile de vot până aproape de 20%, ajungând la egalitate cu PNL, ceea ce înseamnă o pierdere de mai mult de jumătate față de scorul obținut la alegerile de la finalul anului 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *