Daraverile zilei de 01 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 01 iunie – Ziua cea mare a sosit. România redeschide azi terasele, plajele, se reiau spectacolele și concertele în aer liber. Se redeschid și muzeele, galeriile de artă și bibliotecile. Noul coronavirus își pierde din putere, susțin medicii italieni. Brazilia a trecut de 500.000 de cazuri. Se reia și Liga 1, cu măsuri stricte de urmat. Spania a extins starea de urgență până pe 21 iunie.

Fotografie de colecție cu Regina Elisabeta, călărind la 94 de ani – Retrasă la castelul Windsor de 11 săptămâni, Regina nu a renunțat la plăcerea de a călări zilnic poneiul Balmoral Fern, din rasa Fell.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 01 iunie 2020”

  1. 1] 01 iunie – Ziua cea mare a sosit. România redeschide azi terasele, plajele, se reiau spectacolele și concertele în aer liber. Adevarul este Iancule ca… daca nu te vedea lumea la terasa putea crede c-ai murit de COVID ! Tot Bucurestiul te stie pe tine , Ionut Iancu de la scara 3 , care n-ai altceva mai bun de facut , decat sa-ti savurezi ness-ul pe trotuarul strazii Lipscani ! Terasele si plajele plus spectacolele si concertele , astea asigura bani in PIB-ul lui Johannis – Orban , nu-i asa ? Apropos : chiar ai d e gand sa-ti petreci vacanta la Mamaia la doi metri de ” vreo faptura ” avand si tu si ea … masti de unica folosinta ? 2] Noul coronavirus își pierde din putere, susțin medicii italieni. Pai , dupa broscari te iei Iancule ? Astia au tot interesul caci pe ei i-a nenorocit definitiv virusul si reactiile … altor state ! Aceasta concluzie a medicilor italieni nu-i altceva decat un indemn pentru milioanele de oameni care vizitau Italia lasand acolo banii pe care ai primesc acum de la UE : veniti fara grije ! De fapt din doua una : fie virusul s-a adaptat la noi fie… viceversa .3] Spania a extins starea de urgență până pe 21 iunie. Pai dac-au vazut ca virusul se lipeste si de aia cu sange regal , ce vroiai sa faca , sau credeai ca Guvernul Spaniei este nepasator la ce se petrece la Curtea Regala Spaniola si crede ca la plebei n-ar avea acelasi impact ?! Lasa-i dracului ca , nici macar astia nu-s atat de socialisti cum se lauda . Bine ca s-au interzis coridele si aiurelile alea de la Pamplona dar , cred c-au ramas vestitele “batai “cu rosii !!! Cum ar fi Iancule , sa te alegi c-o rosie in capatana iar aceasta sa te bage in spital plin , nu de bulion …ci de COVID ??? 4] Asta se crede in perioada WWII iar COVID 19 al asociaza cu V2 . Pe undeva are si ea dreptate caci , inca nu s-a auzit ca vreun cal sa ia virusul de la om iar HMS…este totusi … The Queen ! Da’ o fractura de sold ceva , macar oleaca de osteoporoza n-are la varsta ei ca , altele la varsta ei… zac ?! 94 de ani… si-o mai duce ai sa vezi . Daca era dupa mine o puneam sub interdictie in secunda doi de la aparitia publica a pozei insa Charles , are tot interesul sa dea baba coltul ca el sa devina Charles I al Regatului Unit al Marii Britanii si-al …Ardealului de Nord , ca are casa in zona ! 8)

    1. @Marian Terasele le-au bifat, mall-urile se aude că din 15 vor fi și ele redeschise, marele pericol covid 19 va rămâne în Biserici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *