Daraverile zilei de 01 iulie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 01 iulie – Premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis anunță azi planul de relansare economică post pandemie. Airbus va desființa 15.000 de locuri de muncă. Cardul de sănătate redevine obligatoriu începând de azi. Focar de Covid 19 la Institutul Național de Neurologie București.

S-a redeschis circulația pe Transfăgărășan – Transfăgărăşanul, drumul catalogat drept cel mai spectaculos din România se redeschide pentru toate categoriile de autovehicule de mercuri, 1 iulie.

Sondaj IMAS: PNL crește, PSD scade – PNL creşte uşor în intenţiile de vot pentru alegerile parlamentare, de la 32,6% în mai la 33% în iunie, fiind prima lună de creştere din acest an, în timp ce PSD scade cu 1,1%, comparativ cu luna precedentă, când avea o cotă de 33%, relevă sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 01 iulie 2020”

  1. 1] ” Cardul de sănătate redevine obligatoriu începând de azi. ” Probabil ca tot obligatorie va fi si blocarea serverelor astfel incat , medicii d e familie , vor ridica din umeri atunci cand vor trebui sa-ti prescrie o reteta ! 2] ” Sondaj IMAS: PNL crește, PSD scade ” Glumesti dumneata sau , macar aia de la IMAS ! Pai cat d e tampiti ne cred astia incat sa inghitim galustile astea …dupa sase sau shapte luni d e guvernare DEZASTRUOASA ??? Numai chestia cu marirea punctului d e pensie , numai chestia aia cu cresterea pensiiilor de la 1 Septembrie cu 40%…10%….hai 15% dac-o permite vremea sau vremurile , numai asta si le-a luat minim zece procente din ” crestere ” ! Lasa ca , nici cu PSD nu-mi este rusine caci , s-au prins cam toti prostii ca astia , joaca la doua capete si joaca…doar pentru ei si-ai lor , nu in favoarea electoratului . 3] Premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis anunță azi planul de relansare economică post pandemie. ” Daca astia cred macar un cuvant din ce-au spus eu… ma fac adjunctul I.P.F. Daniel : cel putin astuia nu-i vad moaca pe toate sticlele TV cand mi-este lumea mai draga .

    1. @Marian Păi cum să nu crească PNL? NU ai văzut ce plan de relansare au adus ieri? Mii de km dr drumuri, miliarde de euro pentru popor.

      1. DRACU/SATANA isi freaca mainile de bucurie c-a mai gasit niste candidati { in persoana d.lor Orban si Johannis } pentru a sprijinii ” talpa ” Iadului ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *