Daraverile zilei de 01 aprilie 2019

Vrei să te calmezi? Ascultă Mozart – S-a demonstrat ştiinţific: muzica lui Amadeus Mozart are un efect extraordinar dacă este asociată calmantelor sau medicamentelor antiinflamatorii de tipul ibuprofenului. Cercetătorii de la Universitatea din Utah au testat pe cobai efectul muzicii simfonice în timpul medicaţiei cu ibuprofen. Rezultatul a fost surprinzător: durerea a fost eradicată cu 93% în timpul audiţiei.

PNL, lansare cu 6000 de liberali la Timișoara – Rareș Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare pe liste PNL, a declarat, duminică, la Cluj, în fața a peste 6.000 de liberali din nord-vestul României, că „a venit momentul eliberării de Dragnea, Dancila, Olguța, Tudorel, Daea”.

Tamaș, la pușcărie de 7 zilei– Vești proaste din Israel în privința lui Gabriel Tamaș. Arestul fotbalistului a fost prelungit cu 24 de ore.

Violența în școli, un fenomen scăpat de sub control – Unul din doi elevi care sună la Telefonul copilului reclamă abuzuri din partea colegilor de şcoală. Se simt umiliţi, excluşi, singuri, iar unora le e teamă să mai meargă la şcoală.

Ecaterina Andronescu vrea geografia scoasă din programa pentru BAC – Noile modificări ale Legii Educaţiei, despre care a vorbit public vineri, 29 martie 2019, ministrul Educaţiei Ecaterina Adronescu, înseamnă şi eliminarea disciplinei Geografie din rândul disciplinelor care figurează pentru cele patru tipuri de Bacalaureat propuse.

Primăria București intră în epoca social media – Primăria Capitalei a lansat în testare primele patru aplicaţii mobile: infoSTB (transport public), Parking Bucureşti, Social alert Bucureşti, Trafic alert Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *