Ziua când un borfaș a micționat pe România–Dan Voiculescu, eliberat condiționat

Când se mai vorbește în România despre justiție puternică, stat de drept, dreptate, mergeți cu o poză cu Dan Voiculescu, alături de creațiile sale morbide, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Ciuvică și cereți-le celor ce ne conduc să ne explice cum un om de la care nu s-a recuperat mai nimic din prejudiciul de 60 de milioane de euro pentru care a fost condamnat, un om parte a unei familii care a fost dovedită și condamnată pentru șantaj exercitat prin instituțiile sale media, este considerat reabilitat și eliberat după nici 3 ani din cei 10 pe care trebuia să îi execute.

Până în acest moment, Dan Voiculescu nu a achitat nici măcar cheltuielile de judecată, ce să mai vorbim de prejudiciu. Și-a câștigat 57 de zile scăzute din pedeapsă prin muncă și 330 de zile prin cărți scrise. Comisia din penitenciar nu a avizat această eliberare condiționată.

Dar poate că sunt lucruri dincolo de ceea ce știm noi și care se învârt în jurul acestei eliberări. Vom vedea în perioada imediat următoare.

Update 1: Mizerie mai mare decât să te internezi într-un spital, mințind că ai ocluzie intestinală, că ești pe moarte, nu cred că poate exista. Discursul ținut de Dan Voiculescu chiar în fața spitalului dovedește că nici nu poate fi vorba de îndreptare.

După cum spuneam pe Facebook, când justiția umană eșuează lamentabil, nu poți decât să speri că justiția divină își va face treaba.

3 thoughts on “Ziua când un borfaș a micționat pe România–Dan Voiculescu, eliberat condiționat”

  1. Ionut……. Voiculescu a manglit/o data/ saizeci de milioane de euro pentru el si familia lui dar guvernul vrea sa mangleasca/numai acum/ patru miliarde de euro pentru fratii americani ca de, suntem neamuri prin alianta nato .Nu mai inteleg nimic ….. inseamna ca suntem o tara care ne meritam soarta .Oare unde/care/ este adevarul?

  2. Si vor sa acopere marea mangleala cu fondul de solidaritate asezonat cu toate tipurile de amenzi si taxe posibile.PSD lupta impotriva poporului cu acceasi ura cu care lupta la un moment dat impotriva lui Basescu .Dragnea/psd este nevoit sa faca asta ca de …prin visterie a inceput sa cam bata vantul . Din pacate incet dar sigur asistam la pdlizarea psd .

    1. @marian Păi acea pedelizare cred că a început din momentul în care un Liviu Dragnea i-a găsit loc în PSD direct din PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.