Dan Șova poate fi arestat

”Procedând la numărarea voturilor exprimate de către senatori, prin vot secret cu bile, în conformitate cu art. 135 și 136 din Regulamentul Senatului, (…) Comisia de numărare a voturilor a constatat următoarele: numărul total al senatorilor — 165; număr total de voturi exprimate — 127, din care voturi ‘pentru’ — 95, iar voturi contra — 30 și voturi anulate — două. Ca urmare a faptului că, în urma votului exprimat, a fost întrunit votul majorității senatorilor prezenți, (…) Senatul încuviințează reținerea și arestarea preventivă a dlui senator Șova Dan”

Cam aici se termină scurta, dar bogata în contracte cu statul, carieră politică a lui Dan Șova. Meteorologii vorbesc de un Crăciun cald, al lui Șova va fi, cu siguranță, mai răcoros.

Nici Victor Viorel nu stă prea bine.

DAN-SOVA (1)

Nici mirul nu i-a mai fost alături la acest moment.

2 thoughts on “Dan Șova poate fi arestat”

  1. Despre Elena Udrea pe care-o ura o tara intreaga , tot asa s-a spus ca, ” va fi arestata pentru minim …douazeci de ani si….Despre Traian Basescu cam la fel si…. Ce ne facem daca si Sova sau Ponta dupa cateva zile sau saptamani….se va dovedii ca-s fara d e pacat iar justitia…conform legii ai va pune in libertate iar astia doi vor cere si daune morale statului roman pe la CEDO ??? M-am cam s aturat de aceasta ” Romanie a lucrului bie facut ” si mi-asi dorii al dracului de tare sa traiesc intr-o Romanie NORMALA , cu oameni si legi normale , intr-o Romanie und e oamenii sa fie arestati doar daca probele impotriva lor sunt indubitabile si…nici atunci macar sa nu fie supusi oprobiului public de maniera in care s e procedeaza azi .Mai sti Iancule fratioare , poate ca totusi acel mir , dac-o fi fost si sfiintit …poate ca-l va ajuta le Dan SOva si…macar la parnaie al va ferii de vreun…bagabont insetat de sex salbatic 8) !

    1. @Marian toata discutia asta despre arestari si rolul lor, la ani buni distanta de fapte, trebuie rezolvata printr-un Cod Penal adaptat cu adevarat vremurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *