Dan Diaconescu şi Elena Udrea – idolii tinerilor români

Asta spune un studiu de piaţă. Bine, e publicat de Puterea, ştiţi, fiţuica aia care vinde vreo 1000 de bucăţi zilnic, suficient ca să justifice salariului unui personaj ce se autointitulează jurnalist.

Dar, dincolo de aceste aspecte, nu e o surpriză pentru nimeni că tineretul din ziua de azi, ce se hrăneşte cu Ioana Tufar, Bianca, Bote, Cruduţa, găseşte în personaje gen Dan Diaconescu şi Elena Udrea un etalon de valoare.

Păi, să vedem, ce le recomandă pe aceste personaje:

– parvenirea

– minciuna

– furtul

– lipsa caracterului

– mizeria în care se târăsc.

Şi Udrea şi Diaconescu trăiesc şi se hrănesc cu prostia celorlalţi. Domnu Dan adunând milioane de la retardaţii care se uită la OTV, cu smsuri gen: “Spuneţi dacă credeţi că Cioacă s-a micţionat între Bran şi Rucăr”. Udrea, la rândul ei, trăieşte de pe urma proştilor care cred în gesturile ei de campanie: azi dă cu mopul, mâine croşetează, face sarmale, se mută în bloc e săraci şi în curând o să ofere şi o felaţie unui romaşcan care nu a mai avut erecţie de ani de zile.

Marea problemă este că aceşti tineri, care văd în Udrea şi Dan Diaconescu elite, sunt cei de care depinde viitorul acestei ţări.

Viitor care se anunţă extrem de trist…..şi sumbru.

dan-diaconescu-elena-udrea-idolii-tinerei-generatii-18432252

2 thoughts on “Dan Diaconescu şi Elena Udrea – idolii tinerilor români”

    1. @Eugen scuze, dar pe mine nu ma reprezinta ce spui tu. Eu votul meu mi l-am dat uninominal, cei care ma reprezinta in institutiile statului nu sunt asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *