12 thoughts on “Dan Diaconescu a ucis un om !!!”

  1. Lasa ma ca a murit unul in timpul liturghiei…in plina biserica si tot nu s-a intors Pamantu cu fundul in sus!La dan Diaconescu ma asteptat sa moara mai multi. Pai gandeste-te cate nopti a tinut chestia cu …Elodia. Atata lipsa de somn poate ucide pe oricine.De fapt daca prostia ar durea si ar ucide…jumatate din populatia Romaniei ar fi …pe undeva pe la Belu sau Berceni II!Insa in situatia asta matrozul chior de la Cotroceni…poate ca ar fi ” retinut” deja…cel putin de piratii aia somalezi!

  2. @ Ionut . Si unde vezi raul ?Si asa vroiai matalutza sa -ti depui candidatura ” caconsilier” local…ce mama dracu’ vei putea sa candidezi la Presedintie…nu ma voi supara daca voi avea un presedinte pe care sa-l cheme Ionut Iancu…mai sti avand in vedere ca suntem amici [ virtuali dar…tot aia-i pana la urma!] poate ma lipesc si eu fioe de un servici fie de pensia aia amarata! :smirk: :smirk:

    1. @Popateapa tocmai asta e greselea pe care noi o facem de ani buni, il ignoram pe idiotul asta si acum iata-l gata sa intre in parlament..

  3. @ Popateapa!Cu tot respectul Sfintia Ta…nu-i vina lui DD-Otevescu . Cea mai buna publicitate in favoarea sa o face …ministrul “Educatiei” monseor Funeriu.Cea mai buna publicitate in favoarea lui Otevescu o face matrozul chior de la Cotroceni atunci cand se duce la summitul UE si o data ajuns acolo ANGAJAZA Romania si …populatia ei la niste cheltuieli exorbitante…fara sa se fi consultat macar cu membrii coalitiei de rahat ce conduce tara.Cea mai buna ” publicitate” in favoarea lui DD-PP [ asta o fi insemnand dement la patrat si prost …tot la patrat ?] o fac parlamentarii [ indiferent de culoarea politica], sefii Consiliilor Judetene, prefectii, ” JUSTITIA” , Procuratura , politia, si nu in ultimul rand lasitatea din totdeauna a romanilor. Sint foarte multi romani ce pot face parte cu ” mandrie ” din acea ” zona obscura si dubioasa a societatii romanesti ” despre care faceai vorbire !Multi dar…prosti , ca sa ne aducem in memorie ” cuvintele ” lui Motzoc!

  4. @ Popateapa si Ionute ! Asta nu inseamna in nici un caz ca…rezonez cu otevistii sau macar cu cea mai ” simplla idee” din elucubratiile lui Otevescu si acolitilor sai!De fapt cred ca ati inteles asta si singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *