Curtea Constituţională: Băsescu merge la Bruxelles

Dacă mai era nevoie de o dovadă despre cum funcţionează această instituţie ce se presupune să vegheze la respectarea Constituţiei în România, o avem azi.

Ne aflăm în situaţia în care, la un Consiliu European unde se vor discuta probleme extrem de importante din punct de vedere economic, România să fie singura ţară care îşi trimite un beţiv să stea la poze, în loc să fie reprezentată de primul ministru şi de miniştrii care vor avea putere decizională de a aplica ce se stabileşte acolo.

Cred că deja intrăm într-o perioadă foarte grea pentru ţara aceasta. Iar tranşarea suspendării lui Băsescu trebuie să devină un subiect de zile. Altfel, cu părere de rău o spun, Băsescu va face praf orice şansă a USL de a guverna cu adevărat România…cu efecte dezastruoase pentru toţi.

Cât despre CCR – limitarea importanţei deciziilor luate de aceste personaje sinistre este cea mai bună posibilă. Bătaie de joc la adresa Constituţiei ca în ultimii ani nu am mai văzut vreodată.

Augustin-Zegrean

4 thoughts on “Curtea Constituţională: Băsescu merge la Bruxelles”

    1. @Nevermind USL a cerut revocarea a 4 dintre judecatori. Schimbam balanta, retrimitem legile in Parlament, le re-avizam. Este unrazboi pe viata si pe moarte, dar spre binele tarii acesteia, trebuie sa il ducem.

    1. @barbarul eu sunt treaz de multa vreme..Scriu aici de 2 ani de zile vorbind despre tot ce se intampla rau in societatea asta. E timpul sa ne trezim cu totii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *