Cum se fac transferurile bombă la Steaua

Destul de simplu. Fără un sistem de scouting solid. Fără o analiză pertinentă a tot ceea ce înseamnă acel jucător: de la ce mănâncă dimineaţa până la ce face înainte de somn.

Fără a verifica dacă este compatibil cu sistemul de joc (care sistem, veţi întreba voi) al echipei. Fără a face o analiză a cum este el ca personalitate. Pentru că un om care în urmă cu 3 luni spunea că nu va jucat decât la Dinamo, iar apoi ieri declară: “Dau totul pentru Steaua”, nu ştiu cât de dedicat culorilor va fi.

Pur şi simplu, transferurile la Steaua se fac după criterii ce ţin mai mult de oi, după cum este brânza dimineaţa sau după cum se simte stăpânul mioarelor.

În cazul transferului lui Pârvulescu, a fost vorba doar de o lecţie pe care Gigi a vrut să i-o dea finului. Tare mi-e frică că singurul care va primi o lecţie va fi tocmai jucătorul.

0-290461-paul_parvulescu_a45de08b86

One thought on “Cum se fac transferurile bombă la Steaua”

  1. Frate Iancule! Pana nu va fi ” transferat” Gigi…la Steaua nu se va mai face nici un fel de performanta. Vor ajunge sa se bucure daca vor reusii sa faca egal cu aia de la ” Soimii Sibiu” ! Deci : GIGI …AFARA DIN GHENCEA!!! :thumbdown: :thumbdown:

Leave a Reply

Your email address will not be published.