Cum să te faci de cacao – azi, Webstock 2012

Simplu: consideri ca un proiect ce merită votat şi analizat, melodia de cacao: “Mă-ta are cratimă”

Am spus de mult că online-ul românesc nu valorează mare brânză. Că tot ce fac oamenii ăştia e să se lingă unii pe alţii până strălucesc. E ceva de genul: ei îşi generează propriile campanii, tot ei le jurizează şi tot ei se bucură ca nişte copilaşi de premiul lor. Care copilaşi, după cum ne învaţă şi Cristi China Birta, s-ar bucura şi la o balegă, crezând că e ciocolată.

Poftă bună !

ma-ta are cratima

11 thoughts on “Cum să te faci de cacao – azi, Webstock 2012”

    1. @Radu man, logic ca ai dreptul la opinie si sa alegi ce iti place. Mie nu imi place melodia, cu atat mai putin ideea ca poate fi considerata un proiect. Am si eu dreptul asta, nu?

  1. sunt de acord cu tine…pt k tipul care canta melodia vrea sa creasca promovabilitatea la bac de anu viitor…:)) )…auzi tu…printr-o astfel de melodie…oameni nebuni!!!

  2. @Ionut
    Melodia si mesajul sunt ok. O gramada de analfabeti au mai invatat ceva. Pe de alta parte, mi-a mai disparut o metoda de certificare a prostiei :D

  3. Sunt din ce în ce mai puțini cei care fac versuri fără să aducă jigniri sau vulgarități celor din jur. Sper ca cei care au puterea să ia deciziile corect să îi aprecieze pe cei care totuși fac muzică bună sau măcar încearcă.
    Opinia mea este ca să nu mai facem publice acele creații care nu se încadrează în anumite condiții de apreciere și exprimare. Mă refer la imaginea țării în care trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.