Cum să alegi inelul de logodnă

Mai întâi trage cu ochiul la bijuteriile pe care le poartă sau întreab-o şi noateaza:
-ce fel de aur îi place: alb, galben sau roz
-urmăreşte inelele de pe degete dacă sunt simple sau cu lucrături mai sofisticate
-uită-te la pietre: prefara o piatră mare sau modelele cu mai multe pietre mici
-întreab-o ce mărime i se potriveşte.

Dacă te-ai documentat, intră cu încredere în cel mai bun magazine de inele logodna cu diamante din ţară, iar aici vei găsi în mod sigur inelul vieţii voastre de familie!
Te sfătuiesc să iei inel cu diamante fiindcă este foarte rezistent şi simbolizează faptul că iubirea voastră este pe viaţă, este de neînvins. Te informez de asemenea că, deşi aurul de 18 karate este mai scump, cel de 14 este mai rezistent, aşa că ar fi bine să nu ai prejudecăţi, iar dacă ea va spune ceva legat de asta, explică-i cu multă răbdare cum stau lucrurile!

Inelul care costă 800 de lei şi care are inclus transportul gratuit la domiciliu şi cutia elegantă de cadouri este foarte frumos şi are o semnificaţie aparte. Pare mult mai scump, iar dispunerea celor 19 diamante de 1.mm, de cca 0.005 ct sub formă unei inimi trimite direct la sentimentele voastre. Se va îndrăgosti de inel, cum s-a îndrăgostit de ţine, vei vedea.

Îl va purta cu plăcere şi se va mândri cu el. Da, este unul şi mai ieftin, de 600 de lei la fel de frumos şi cu încărcătură simbolică. Bijuteria este din aur alb de 14k, având greutatea de 2.35 gr şi 3diamante de 1mm, de cca 0.005 ct, iar cele trei inimioare simbolizează faptul că în curând veţi avea şi primul copil.
Toate inelele pe care ţi le-am prezentat şi altele mai scumpe şi mai frumoase sunt în stoc, dar m-am gândit că vei avea multă cheltuiala cu organizarea nunţii şi cu achiziţionarea verighetelor, aşa că ţi-am arătat pe cele mai ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *