Cum râde Comisia de la Veneţia de noi

În iulie 2012, cu puţin înainte de votul pentru referendumul de suspendare a preşedintelui Băsescu, Comisia de la Veneţia a impus României introducerea unui cvorum de 50% plus 1 prezenţă la vot, pentru, spuneau ei, a se asigura legitimitatea actului de vot şi pentru a nu se periclita fragila democraţie românească.

Ia să auziţi voi ce a declarat ieri secretarul Comisiei de la Veneţia, în legătură cu opţiunea de a reduce cvorumul pentru validarea unui referendum:

"Ar fi înţelept să se modifice cvorumul de participare la referendum, deoarece cvorumul de 50% plus unu este foarte ridicat, va fi foarte dificil de atins. Cred că noi suntem în favoarea coborârii cvorumului dacă în Parlament este o garanţie suficientă pentru o majoritate calificată”

 

Nu-i aşa că vă vine să râdeţi?

Thomas Markert

7 thoughts on “Cum râde Comisia de la Veneţia de noi”

 1. Nu cred ca e comisia asta in masura sa impuna ceva. Si poate ca nu rade de noi dar ne spune ca, daca vrem sa-i dam tigari cand ne cere, e bine sa avem si cu filtru si fara filtru dar sa avem in orice caz o sapca la indemana sa punem pe cap in caz ca nu vrem sa ne-o luam pe cocoasa :))

 2. Este Iancule dar….nu ei sint vinovati , trebuie sa fi de acord macar cu asta ! In alta ordine de idei….mai da o ” fuga ” pe la articolul lui CTP …ala cu ” zaharelul Invierii ” si ai sa vezi cate replici a starnit acel articol din partea ” crestinilor ” romani : mai multe dact cutremurul din ’77 ! Nevermaind ar fi in culmea fericirii sau….dimpotriva . :D

  1. @marian romanii nu au cultura dialogului, a schiimbului de idei si de opinii. CTP a cautat-o :))

 3. @ Marian

  Dimpotriva, din 2 motive:

  1. nu ma incanta sa vad ca 95% din aia sunt niste retardati intoleranti care se afiseaza si prezinta ca fiind crestini, ei de fapt fiind fara s-ul din cuvant.
  2. persoanele de la pct. 1 traiesc in jurul meu si ma lovesc de ele. Fir-ar al dracului de cod penal :D

  @ Ionut

  Sunt de acord cu tine, uda-te :)) )) CTP a cautat confirmarea faptului ca procentul de la pct. 1 de mai sus este real :D Si nu i-a fost greu deloc, din pacate…

 4. @ Ionut

  Relax, ca stiu ca ai bucurii la daniel… nebunaticilor bisericosi =)) ))))))))))))

  PS: recunosc, bisericos doar tu… ca lu’ ala i se rupe :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.