Cum l-a întristat “2.0” Nicolae Manolescu pe marele critic, pe numele lui, Chinezu

Pentru bloggerii care scriu doar pentru campanii, câteva informaţii lămuritoare despre cine este Nicolae Manonescu găsiţi aici. Citiţi cu atenţie, înainte să vă vină draftul de la Lăbal Iniţiative, unde veţi afla ce trebuie să scrieţi pentru a câştiga o carte scrisă chiar de Birta.

Despre Cristi China Birta am scris mult prea mult aici. Ca să scurtez, el este acel personaj fain din online, căruia dacă îi promiţi că îi dai 20 lei, îţi ia o balegă şi face din ea cel mai tare produs din România, iar pentru a te convinge de asta, va oferi balega cadou familiei, de sărbători.

Logic că atotştiutorul Birta se pricepe şi la literatură. Face şi recenzii. Ba mai mult, din scriitura lui blândă şi creaţa, un scriitor va putea câştiga 10.000 de euro şi cartea sa va deveni scriitura anului 2012. Ce onoare, vai, dar ce oroare…..

Despre cât de trist este onlineul românesc am tot scris. O face, din nou, şi Costi Rogozanu, aici. Unii oameni sesizează ridicolul în care cădem şi lansează o rugăminte..cu slabe şanse de a se realiza, părerea mea.

ANDREI SERBAN - LANSARE Blogosfera românească este un fel de Dragonul Roşu virtual. Cu la fel de multă proastă calitate scoasă la vânzare şi etichetată produs de lux.

Ne intoxicăm pe zi ce trece de mirosul abject ce emană din 2.0-ul românesc.

3 thoughts on “Cum l-a întristat “2.0” Nicolae Manolescu pe marele critic, pe numele lui, Chinezu”

  1. Nu credeam sa fiu de acord cu un articol din Adevarul, si dupa aia, pasa-mi-te, si cu Costi Rogozanu!
    Sa stii ca ai aprecierea mea pentru activitatea dusa impotriva clicii Chinezu&Zoso&the rest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.