Cum i s-a înecat lansarea lui Ponta

Am scris și aseară, la cald, cuprins de o scârbă maximă, despre cum numai disperarea îl putea mâna pe Ponta să continue cu o lansare mizerabilă de candidatură, asta în timp ce exact zona unde se afla era măturată de viituri și mureau oameni. Și exact așa a fost.

Într-o atmosferă amintind de vremurile de aur ale cultului dictatorial, am aflat noi cum Olguța este fericită că e susținută de Ponta, deși Craiova e la pământ. L-am văzut pe Mazăre cu două pipițe la braț. Le-am auzit menționate numele iluștrilor tătici ai comunismului reinventat, Iliescu și Năstase.

Iar apoi l-am ascultat pe Ponta, un Ponta plictisitor, cum ne spunea el că e mândru că e român și ortodox. Cum că îi cunoaștem toate secretele și pentru asta mulțumește propagandei băsiste. Și apoi, în aplauzele entuziaste ale umor primari care au plecat din localităților lor inundate, pentru a veni să aducă osanale măritului lider.

Dacă mai era nevoie de o confirmare, am primit-o ieri. Ponta este un pericol cu mult mai mare decât Băsescu. Ponta nu trebuie să ajungă președinte.

Screen Shot 07-29-14 at 07.22 PM 003

One thought on “Cum i s-a înecat lansarea lui Ponta”

  1. sa mori inecat cu voma vierme penelist.

    Victor Ponta e cel mai bun presedinte pe care il poate avea Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.