Cum aruncă Fenechiu la gunoi 128 de ani de istorie a Gării Pucioasa

Sunt efectiv revoltat de ceea ce tocmai am aflat: încercând să îmi fac o rezervare pentru un drum în weekend la Pucioasa, am fost informat că toate trenurile Bucureşti – Pucioasa au fost anulate !

Se aruncă astfel la gunoi istoria uneia din primele gări din România, cea de la Pucioasa împlinind 128 de ani anul acesta:

“Carol I,

Prin graţia lui Dumnezeu şi voinţa Naţională, Rege al României.

la toţi de faţă şi viitor, sănătate !

Corpurile legiuitoare au adoptat şi noi sancţionăm ce urmează:

Lege:

Art 1. Se declară de utilitate publică construcţia căilor ferate: Târgu Ocna – Moineşti, Târgovişte – Băile Pucioasa…şamd”

Este pentru prima dată în istoria acestei gări, când, iată, de săptămâna aceasta deja, niciun tren nu mai trece prin Pucioasa. Şi asta se petrece sub oblăduirea a doi liberali: ministrul transporturilor, Relu Fenechiu şi primarul oraşului, Dan Bădău.

Este o ruşine incredibilă ceea ce se întâmplă. Sper din tot sufletul ca Primăria să facă toate demersurile necesare pentru a se înceta această situaţie aberantă !

 gara pucioasa 1gara pucioasa 2

4 thoughts on “Cum aruncă Fenechiu la gunoi 128 de ani de istorie a Gării Pucioasa”

 1. Este o decize inteleapta. Rusinea nu este a lui Fenechiu sau a celor de la CFR ci a blatistilor si controlorilor de bilete de pe toate rutele.
  Daca toata lumea ar plati astfel de lucruri nu s-ar intampla.
  Logica e simpla si se aplica in mediul privat cu succes…nu esti profitabil, PA! De ce sa platesc eu contribuabil datoria CFR si implicit calatoriile blatisitilor si spaga nasilor?

  Pa, pa, Pucioasa!

  PS: de cate ori ai mers cu nasul in RATB sau la CFR?

  1. @frone sa stii ca pe ruta bucuresti – pucioasa, toata lumea isi lua bilete. tocmai de asta nu inteleg resorturile deciziei..

 2. „Dacă o să plătească taxă de curăţenie, o să vină şi măturătorii pentru să sunt şapte măturători în tot oraşul Pucioasa, nu pot să îi duc pe toate străzile, decât pe câteva străzi care sunt principale”, explică edilul staţiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.