Cum ar fi fost dacă…

Citesc primul editorial al lui Adrian Năstase, scris după ce a fost încarcerat.

Şi nu pot să nu mă întreb, aşa cum o face şi fostul prim ministru: Cum ar fi fost dacă 2004 l-ar fi adus pe Năstase preşedinte şi nu pe Băsescu.

Da, ştiu, am auzit toate poveştile posibile în legătură cu tot ceea ce a însemnat rău perioada cu Năstase prim- ministru. Ştiu cum toată puterea a fost concentrată doar la un singur om, cum corupţia ajunsese la cote de neimaginat.

Stai..opreşte-te o secundă. Ia ceea ce am scris şi schimbă numele, din Năstase în Băsescu. Concluzia ar fi că nu am evoluat deloc. Puterea a ajuns concentrată tot în mâinile unui singur om. Corupţia? Păi ar fi de ajuns să menţionăm numele lui Livache, Udrea, Pinalty, Videanu…

Rămâne aşadar o singură întrebare: Ce ar fi fost diferit între Năstase preşedinte şi Băsescu preşedinte?

DEZBATERE - JUSTITIE

3 thoughts on “Cum ar fi fost dacă…”

  1. Ar fi fost exact la fel ca acum (daca nu chiar un pic mai rau,ca deh,oricand e loc de mai rau).Indivizi ca Nastase nu merita absolut deloc sa mai fie bagati in seama.Daca el s-ar fi comportat ca un adevarat om politic(nu ca un vataf plin de aroganta si pus numai pe furat) poate ca unul ca Base n-ar mai fi ajuns presedinte.Asa ca hai sa terminam cu plansul pe umerii acestui individ,ca mai tare ne facem de ras.

    1. @Cristi nu plangeam pe umerii lui, pur si simplu ma intrebam..cum ar fi fost..avem perioada 2000-2004 pe care acum o putem compara cu 2004-2012…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *