Cum a umilit China întreaga lume

Pe vremuri multă lume reda cu foarte mult aplomb, dintr-un autor francez: “Când China se va trezi..toată lumea va tremura”

Ce nu ne-am dat cu toţii seama este că ochişorii oblici s-au trezit deja şi au cucerit lumea. Ultimul teritoriu demonstrat ca fiind al Chinei: poi….ia ghiciţi voi personajul din poză:

sursa:www.cotidianul.ro

2 thoughts on “Cum a umilit China întreaga lume”

  1. Ma bucur nespus de …extraordinar vizionand poza .E cel mai clar exemplu de neputinta a sistemului economic agresiv ,promovat de S.U.A. ,sistem care ,din pacate ,a generat cele 2 (si singurele ) crize majore !Un sistem in care nu exista valori respectate si avand putere de decizie ,un sistem bazat doar pe forta armata&neocolonialism in cel mai abject mod cu putinta ,un sistem bazat doar pe speculatii bursiere si boom-uri financiare rasuflate ,un sistem care deglijeaza pregnant cele mai de baza fundamente ale unei natii: invatamantul si sanatatea ,un sistem care de dragul zeului BAN ,permite(neoficial ,of course !) traficul de droguri ,inspre tampirea uvrierului multumit c-o doza de “iarba” in schimbul unui salar adevarat ,un sistem ce se declama democratic ,dar care ucide in fiece zi mii de nevinovati in tarile cotropite abuziv>Iraq ,Afghanistan ,poate urmeaza Iran (dar acolo o sa si-o ia rau in freza !!!) ,o tara care a omorat cu sange rece mii de copii ,femei ,batrani absolut nevinovati in Yugoslavia vecina ,si cu ce drept ? si pt. ce ? pt. Milosevici oare ..I don’t think so ,un sistem pervers care tipareste pe dolar -pe moneda adica -ochiul dracului (cum scrie la Biblie ) >In god we trust ,de fapt niste barbari ce se cred dumnezei (‘mnezeii mamii lor !!)care pot impusca in stanga si dreapta ,pa principiul :Io am arma cea mai cea !

    P.s. si cu indienii, tot in rezervatii ,tot …??>adevarata democracy -democraceala !

  2. De fapt zicerea din introducere se referea la America: “Cand economia Americana stranuta, stranuta toata lumea!”, nu mai stiu cine a zis-o,

    Cat despre gest e un gest normal avand in vedere ca Obama avea calitatea de gazda, chestiile astea sunt cercetate foarte bine mai ales intr-o negociere cum a avut loc acolo. Oaspetele trebuie sa se simta bine si “deal”-ul sa iasa cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *