Cum a scăpat Băsescu de o acuzație de înaltă trădare

Limba fină a Sorinei Matei, acompaniată de toată floarea ce vestită a susținătorilor lui Băsescu, ne prezintă azi un nou episod din atât de dragul lor serial: ”Greu de suspendat”. Aveți toată descrierea aici.

Talentul scriitoricesc al Sorinei Matei este unic. Îl întrece chiar și pe Cărtărescu și al lui Levant. Atâția oameni implicați: unii ca să scape de dosare grele, alții ca să se afirme, iar Crin ca să ajungă iar interimar la Cotroceni.

Eu nu pot să nu îmi pun decât o întrebare legată de aceasta fantasmagorie: de ce să se fi complicat atât demult oamenii ăștia, când era suficient să se întrunească Parlamentul, să ia act de rezultatul Referendumului din 2012 și să anunțe că Băsescu este de facto demis din funcția de președinte.

Nu era o acțiune mai simplă și cu mult mai legitimă? Clar. Numai că Băsescu are nevoie de distragerea atenției de la măgăriile lui de prim agricultor și pentru asta și-a repornit aparatul propagandist.

Sorina-Matei-si-Traian-Basescu

6 thoughts on “Cum a scăpat Băsescu de o acuzație de înaltă trădare”

  1. Iancule …si daca se va dovedii { ajuta Doamne !!!!} ca Basescu a fost si este un tradator de tara si de neam { neamul romanesc nu …. neamul ma-si !!! } nenorocita asta isterica nu va pregeta sa-l pupe-n cur pe javra asta spurcata !!! Ce nu reusesc eu sa inteleg …este ce cauta si mai ales cum o tin aia acolo la televiziunea lui Ghita ….prietenul lui Ponta !?!

  2. Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu Justiția, un “tonomat în euro” cum perfect și absolut corect i-a spus președintele Băsescu (știe Ciutacu de ce), un posesor de legitimație de presă care-și transformă șpaga în brand personal, în presa asta, în viața asta, pe lumea asta, nu poate da lecții nimănui. Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coșul de gunoi de efectiv toată lumea și nicidecum “reevaluat”. Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *