Crin, ne miscam si noi mai cu talent?

De la momentul anuntarii deciziei Curtii Constitutionale si pana azi ma asteptam ca PNL sa capitalizeze la maxim acest nou esec al portocaliilor…nu a fost deloc asa…

Peste tot a aparut Ponta, cu moaca lui vesela, anuntand pe toti cum PSD a facut…PSD a dres…acelasi Ponta si ai lui pesedei a iesit la lupta inclusiv intr-o zona in care noi, ca partid ar fi trebuit sa fim vioara intai: majorarea de tva…

Draga Crin,

Ca un sustinator al tau, ca un liberal care isi doreste ca partidul nostru sa depaseasca statutul de eterna speranta…te rog eu din sufletul meu mic, lasa dracului partidele de bridge, chiolhanurile cu prietenii si orice alta activitate si iesi  de unde te-ai bagat, comunica cu electoratul tau, cu oamenii care vad in tine o ultima sansa pentru tara asta napastuita….

Incep sa cred ca pentru tine meseria de politician, de presedinte a celui mai important partid istoric din Romania e la fara frecventa….si nu e bine..

7 thoughts on “Crin, ne miscam si noi mai cu talent?”

  1. @cristian voiculescu: departe de mine astfel de ganduri :P :P
    @Mihai: vad ca in seara asta a dat semne de viata..sunt fericit ca e bine…:D :D

  2. E bine daca tu esti esti fericit ca el e bine si restul tarii nu mai poate de rau…… Sa-i fie bine cum le-a fost bunicilor nostri pana acum si cum o sa le fie de-acum incolo.Si nu e valabil numai pentru el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *