Crin Antonescu la Constanţa, pe 31 august

Există deja informaţii plecate de pe mai multe surse, care confirmă faptul că pe 31 august, la Constanţa va avea loc un miting USL de amploare, miting dedicat în primul rând confirmării candidaturii lui Crin Antonescu la prezidenţialele de la anul.

Imediat, cârcotaşii au ieşit la drumul mare, vorbind de furtul startului campaniei sau de căderea în ridicol a preşedintelui PNL, care accepta un miting ofrandă pentru a-şi mulţumi orgoliul propriu. Lucrurile trebuiesc privite însă cu un pic mai multă atenţie.

Are nevoie USL de o manifestare publică de amploare? Da. De mai bine de 3 săptămâni, Băsescu, Udrea şi toată camarila lor ţin atenţia publică, atacând din toate direcţiile USL, fără ca nimeni din alianţă să dea un răspuns pe măsură, în condiţiile în care cei mai importanţi doi oameni, Antonescu şi Ponta, şi-au văzut bine mersi de concediile lor.

crinantonescu

Are nevoie Crin de o ieşire publică puternică şi consistentă? Da ! Ca principal candidat la alegerile prezidenţiale de anul viitor, liderul PNL trebuie să aibă o constanţă în ceea ce priveşte ieşirile publice, declaraţiile politice şi în ceea ce priveşte toate acţiunile sale.

Are nevoie Crin de re-confirmarea susţinerii PSD şi PC în legătură cu faptul că  el va fi prezidenţiabilul alianţei? Fără doar şi poate, da. Fără PSD alături, visul prezidenţial al lui Crin Antonescu dispare.

Ca atare, mitingul de pe 31 august reprezintă o acţiune politică normală, menit a re-încărca bateriile electoratului USL, destul de dezamăgit în acest moment de multele lucruri care nu merg bine, atât la nivelul guvernării, cât şi la nivelul unei majorităţi politice anchilozate, asta deşi are peste 70% din voturile oamenilor.

6 thoughts on “Crin Antonescu la Constanţa, pe 31 august”

 1. Iancule …chiar nu intelegi ca PNL-ul este praf si pulbere datorita aiuritului asta de Antonescu ??? Daca la alegeri va reusii sa obtina macar 10-12% sa se pupe-n cur fratele meu dar ….tare mi-e teama ca degeaba l-au luat pe Nills Shnecher ala de la antena 3 sa-i fie director de campanie este absolut clar : PSD-ul nu-l mai vrea pe Antonecu presedinte { de parca l-ar fi vrut vreoadata } si deci ce va face pe 31 August la Constanta fie anul asta fie cel viitor …chiar nu mai conteaza : individul s-a lins pe bot de Cotroceni !!! Sti Iancule , mi-au ajuns la urechi niste vorbe de prin targ : PSD-ul a-si are propriul candidat la presedentie in persoana lui….Nu spun cine , persoana insemnata nu-i becher dar nici nu se omoara de dragul damelor !!! Gici ciuperca ….cine-i ? 8)

 2. @ Vu

  Nu prea ajung daca nu coabiteaza si nu sug de la cine trebuie, nu?
  Nu stiu daca pnlistilor le place cea de nationalist, dar tu vezi ca ai o urma alba de ungur in coltul boticului.

  Colaj LABE1? Comentariul din link spune tot :)) )))

  @ Ionut

  Astept sa te dezamageasca si mpf daniel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *