Crin Antonescu: Daca vrem sa guvernam, PNL trebuie sa castige alegerile !

Foarte buna prestatia lui Crin in emisiunea Sinteza Zilei de aseara. Liderul PNL a transmis mai multe mesaje clare atat pentru propriul electorat cat si pentru celelalte partide:

– daca vrem sa guvernam, trebuie sa castigam alegerile. Daca castiga PSD, ei guverneaza, noi in opozitie. Asadar, pare departe ideea unei aliante post electorale intre cele 2 partide.

– nu vom vota motiunea de cenzura decat dupa ce vom discuta cu PSD ce se intampla dupa. Nu mai vrem sa participam la o joaca Ponta – Basescu.

– la congres, mi-am asumat un scor de 30% si disparitia PDL de pe scena politica. Suntem aproape de realizarea acestor 2 tinte..dar s-ar putea sa nu fie suficient.

– intre Blaga si Preda, primul este in mod sigur un interlocutor mai serios..stii de unde sa il iei.

– nu ma intereseaza Primaria Capitalei, dar PNL este interesat de castigarea acesteia.

Un lucru as vrea sa il evidentiez separat: Crin a spus aseara ca este momentul ca toti cei din partid sa inceapa sa munceasca mai mult, sa atraga mai mult tinerii catre partid pentru ca numai astfel putem sa mergem spre castigarea alegerilor. Salut aceasta initiativa si sper din tot sufletul ca el va fi primul care va da acest semnal..S-a terminat concediul Crin, da?

2 thoughts on “Crin Antonescu: Daca vrem sa guvernam, PNL trebuie sa castige alegerile !”

  1. daca-l baga iar pe orban pierde din start :)) ) penelul este o caricatura groaznica de partid…iaar antonesc nu are fata de presedinte…imi pare rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *